HomeGadgetsPerfect! Aliexpress verkoopt nu McFlurry machines voor thuis!

Perfect! Aliexpress verkoopt nu McFlurry machines voor thuis!

Aliexpress is niet meer weg te denken uit ons leven. In ieder huishouden zijn er wel producten te vinden die ervandaan komen. Hoewel niet iedereen het weet, komen heel erg veel spulletjes die in Nederland verkocht worden, er ook gewoon vandaan. Wat ook niet meer weg te denken is, is die mooie grote M. In iedere stad zijn er wel een paar te vinden en ook onderweg langs de snelweg zijn ze niet meer te missen. Vrijwel standaard nemen mensen daar een McFlurry mee. De droom van menig is dan ook om een McFlurry machine voor thuis te hebben!

En waar mensen dromen van dingen die ze niet nodig hebben, geeft Ali daar gehoor aan! Wij vonden daar namelijk gewoon de McFlurry machines voor thuis! Wel nagemaakt natuurlijk, maar goed.. Dat is bijna alles daar. Normaal klagen mensen er over dat er veel troep van Aliexpress komt maar deze machine laat toch even zien dat dat niet het geval is!

We weten toevallig dat er een hele hoop mensen niet op vakantie gaan. Dus je kunt dat geld nu natuurlijk hartstikke goed gebruiken om deze machine aan te schaffen. Je kunt hem namelijk gewoon hier kopen voor maar ~€450,-. Met de machine kan je zelf aan de slag om de lekkerste smaken te gaan maken. Daarnaast, het is natuurlijk een hartstikke goede investering! Iedere keer naar de mac voor een ijsje kost je €3,50 per keer.

Klinkt als iets wat je dus even moet afwegen. Je kunt bijvoorbeeld ook je geld investeren in een opblaasbare jacuzzi maar die verdient zichzelf niet terug… Tenzij je jouw vrienden entree laat betalen. Dan wel. Nog niet overtuigt? Zet hem dan gewoon commercieel in. Maak bijvoorbeeld een suikerspin smaak en verkoop ze als MepFluffy langs de kant van de weg 😉

Meer van dit