HomeGadgetsMet de Kärcher Puzzi 10/2 poets jij ieder stukkie stof brandschoon

Met de Kärcher Puzzi 10/2 poets jij ieder stukkie stof brandschoon

Heb je er wel eens overnagedacht om de Kärcher Puzzi 10/2 te kopen? Nee wij ook niet. We werden vandaag opgeschrikt door een filmpje van niemand minder dan Bas Smit. De gozer is inmiddels populairder dan zijn vrouw en dat heeft hem geen windeieren gelegd. De reden dat hij zo populair is? Hij test wel eens wat gadgets.

Kärcher Puzzi 10/2

De Kracher Puzzi 10/2 is een professionele tapijtreiniger die is uitgerust met een krachtige motor. De motor is in staat om tot 4 bar druk te produceren. Dit zorgt voor een diepe reiniging van tapijten en helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken uit alle soorten stof. Hij heeft een dubbele tank, één voor schoon water en een voor vuil water. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid om schoon water te gebruiken om te poetsen. Het vuile water eindigt dan in de andere tank en wordt dus niet meer gebruikt.

Een van de belangrijkste voordelen van de Kracher Puzzi 10/2 is het compacte formaat en de draagbaarheid. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en in kleine ruimtes kan worden gebruikt. Het heeft ook een handige draaggreep, waardoor het gemakkelijk te dragen is tijdens het verplaatsen van kamer naar kamer.

Populair door social media

Het apparaat wordt normaliter alleen voor professionele reiniging gebruikt. Het is niet echt een product om aan te schaffen maar meer om een dag te huren óf zakelijk te gebruiken. Tóch zijn de apparaten erg populair door de zogenaamde satisfying filmpjes die op social media rondzwerven. Ook Bas Smit lijkt hierin getrapt te zijn en heeft er ééntje aangeschaft om het zelf eens te testen.

Het apparaat is te krijgen vanaf een prijs waar zelfs Bas een maand voor heeft moeten sparen. Voor zo’n €1450,- kun je hem op bol.com scoren. Hoewel dat sparen voor Bas wel mee zal vallen, is het toch een flinke uitgave. De comments staan daarom ook vol met tips over dat je dit ding ook gewoon een dag bij de Gamma kunt huren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Meer van dit