HomeGeen categorieIKEA luchtreiniger maakt je hele huis schoon voor een paar tientjes

IKEA luchtreiniger maakt je hele huis schoon voor een paar tientjes

Luchtreinigers worden steeds populairder. Het is heerlijk om je huis te ventileren en de lucht schoon te houden. Het thuiswerken en de pandemie heeft de verkoop van luchtreinigers daarom ook totaal door het dak laten gaan. Steeds meer bedrijven komen met hun eigen luchtreinigers, nu ook IKEA met de FÖRNUFTIG.

Het nut van een luchtreiniger

Luchtvervuiling vindt zowel buiten als binnen plaats. Uit onderzoek blijkt dat de binnenlucht maar liefst vijf keer meer vervuild is dan de buitenlucht. Hoogste tijd om jouw huis dus wat schone lucht te geven!

Teveel slechte lucht kan zorgen voor hoofdpijn, vermoeidheid en ziekte. Aangezien we thuis werken is het mega belangrijk om het huis door te laten luchten. Goed voor de hygiene, gezondheid en productiviteit.

IKEA, luchtreiniger, FÖRNUFTIG 1

IKEA luchtreiniger

FÖRNUFTIG is Zweeds voor verstandig. Zoals altijd weet IKEA wel weer hoe ze hun spullen moeten aanprijzen. De luchtreiniger van IKEA bevat drie filters. Een voorfilter voor haar en stof, een HEPA-filter tegen fijnstof en pollen en een koolstoffilter die de lucht zuivert van gasvormige verontreinigingen.

Deze luchtreiniger kan maar liefst 140 vierkante meter van schone lucht voorzien. Ook helpt het enorm tegen ruimtes waarin gerookt wordt. De prijs van de IKEA luchtreiniger, inclusief de eerste twee filters, is 49,95. De derde filter kun je apart kopen voor 9,99.

Meer van dit