HomeGadgetsDit innovatieve mondkapje ruikt naar gebakken spek

Dit innovatieve mondkapje ruikt naar gebakken spek

De mondkapjesplicht lijkt nog wel even te duren. Steeds meer bedrijven komen daarom met bijzondere en innovatieve mondkapjes. Sommige van deze mondkapjes zijn voornamelijk als publiciteitsstunt bedacht. Wij denken, en hopen, dat dit mondkapje ook een typisch gevalletje aandacht vragen is. Er is namelijk een mondkapje geproduceerd met de geur van gebakken spek. 

Mondkapje ruikt naar gebakken spek

In Amerika zal dit hoogstwaarschijnlijk een mega hit worden. Ze zijn daar echt gek op bacon en alle andere varianten van gebakken spek. Maar denk jij dat dit ook iets is voor de Nederlander?

De manager van het bedrijf, een voedselproducten uit Minnesota, bedacht een strategie om klanten te verrassen. Hij zegt hierover het volgende: “We wilden een nieuwe manier bedenken waarop mensen ons gebakken spek kunnen ervaren. Dit jaar leek het ons leuk om ieders favoriete geur samen te brengen met de belangrijkste accessoire van 2020”

bacon, gebakken, spek

Volop in de aandacht

Deze publiciteitsstunt heeft enorm goed gewerkt. De mondkapjes gaan helemaal viraal en het hele internet over. Op deze manier proberen ze nog meer aandacht te krijgen voor hun producten. Maar ze doen ook nog iets goeds met het geld wat het oplevert!

Bij elke aanmelding op de website wordt namelijk een gratis maaltijd gedoneerd aan iemand die het moeilijk heeft. Dat is dan wel weer erg tof! We nemen aan dat er gebakken spek in deze maaltijden zit. Zou jij zo’n mondkapje dragen? Laat het ons weten in de reacties en tag een gebakken spek liefhebber!

Lees ook:Dit zijn de meest handige gadgets voor in de keuken

Meer van dit