HomeEntertainmentMonopoly voor valsspelers! Speel het in deze editie

Monopoly voor valsspelers! Speel het in deze editie

Doe jij er tijdens het spelen van een spelletje alles aan om te winnen? Zelfs als dit betekent dat je af en toe vals moet spelen? Dan hebben wij erg goed nieuws voor je. Spelletjes maker Hasbro heeft namelijk een speciale editie van Monopoly uitgebracht voor valsspelers!

Uit onderzoek van Hasbro bleek namelijk dat bijna de helft van alle mensen wel eens heeft vals gespeeld bij dit wereldberoemde spelletje. Dankzij deze ‘Cheaters Edition’ is het dan ook de bedoeling om te winnen door zo veel mogelijk vals te spelen.

Uiteindelijk win je het spel nog steeds op het moment dat je het meeste geld hebt, echter kan je extra geld verdienen door onopgemerkt vals te spelen. Je krijgt bijvoorbeeld een beloning als je een stapje overslaat, of wat extra centen uit de bank steelt. Deze beloningen worden allemaal mogelijk gemaakt door bepaalde cheat kaarten. Deze cheat kaarten hebben opdrachten als: Haal een hotel van een medespeler weg of ga te vroeg uit de gevangenis.

Op het moment dat je betrapt wordt tijdens het valsspelen, zitten daar wel sancties aan verbonden! We hebben dit spelletje nog niet op de redactie gespeeld, maar we denken wel dat de strijd nog verhitter zal zijn dan bij een ‘normaal’ potje monopoly haha!

Is Monopoly voor valsspelers nou echt iets voor jou? Dan is de Monopoly cheater editie te koop bij bol.com

Meer van dit