HomeEntertainmentNetflix werkt aan live-action Assassins Creed serie!

Netflix werkt aan live-action Assassins Creed serie!

Dat de game Assassins Creed uitermate populair is, is wel duidelijk. Ook het laatste deel; Valhalla is weer ontzettend goed ontvangen en komt op 10 november officieel uit. Deze populariteit is ook opgevallen bij Netflix en waar eerder al succes geboekt werd met The Witcher, is het nu dus de beurt aan een Assassins Creed serie.

De actiegame is één van de meest populaire games van de afgelopen tien jaar en kwam voor het eerst op de markt in 2007. Nu, dertien jaar later is het dus tijd om er een serie over te maken. Het zal gaan om een live-action serie, wat betekent dat er gebruik gemaakt gaat worden van menselijke acteurs.

Assasins creed serie

Wanneer de serie zal verschijnen is nog een groot vraagteken maar dat het een succes kan gaan worden is wel duidelijk. Op dit moment is de organisatie druk bezig met het zoeken naar een showrunner.

Ben je nou geen gamer en heb je dan ook geen idee wat een Assassins Creed serie moet voorstellen.. dan kan ik je daar wel even bij helpen. In het spel speel je een sluipmoordenaar in verschillende belangrijke momenten uit de geschiedenis. Zo speel je bijvoorbeeld in de wereld van de oude Grieken of in het nieuwste deel, de Vikingen.

Deze cosplay van wat mensen uit Noorwegen, belooft in ieder geval al een hoop goeds!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ubisoft (@ubisoftnl) op

Meer van dit