HomeEntertainmentNetflix-film Extraction met Chris Hemsworth krijgt een tweede deel!

Netflix-film Extraction met Chris Hemsworth krijgt een tweede deel!

Als je hem nog niet gezien hebt, moet je nu weg klikken en vooral niet verder lezen en direct de film opzetten! Dit stuk zal namelijk vol staan met spoilers die je niet leuk gaat vinden als je de film nog moet kijken. Laatste waarschuwing dus nu hè? Goed! Netflix dropte op 24 april één van de dikste films dit jaar. De film Extraction met Chris Hemsworth in de hoofdrol is een meeslepende actiefilm met de nodige emotionele momentjes, zodat óók de dames mee kunnen kijken. Volgens Chris Hemsworth is de film Extraction momenteel ’the number one film on the planet’. Daarnaast lijkt de film de populairste Netflix-film aller tijden te worden.

One-shot film

De film lijkt een zogenaamde one-shot film, wat wil zeggen dat het lijkt alsof de film in één keer (take) gefilmd is. De waanzinnige montage en editting skills zorgen er voor dat je keihard meegesleept wordt in deze film. Een voorbeeld van zo’n one-shot actie scene kan je in de video hieronder zien.

Wat kunnen we verwachten?

De film Extraction is pas een week uit maar dat is lang genoeg om te zien hoe vreselijk enthousiast de kijkers waren. Mede om deze reden is er besloten om een vervolg te gaan filmen. Aan het einde van de film kon je zelf de overweging maken of de hoofdpersoon dood was. Hoewel het er wel erg op leek, is het niet bevestigd. Het allerlaatste shot van de film lijkt te bevestigen dat Hemsworth de schietpartij heeft overleefd. Het is te verwachten dat de film een nieuw verhaal krijgt, waar Hemsworth opnieuw een taak als huurling uit zal moeten voeren. Het kan echter ook zo zijn dat de makers van de film besluiten om terug naar de bron te gaan, dus waar het verhaal van ‘Tyler Rake’ begon.

Dat er een deel twee van de film Extraction uit komt is al zeker. De datum wanneer dit zou moeten gebeuren is echter nog de vraag. We zullen sowieso een flinke tijd moeten wachten, maar we nemen aan dat het die tijd meer dan waard gaat zijn. We kunnen niet wachten op het tweede deel!

Meer van dit