HomeEntertainmentDocumentaire: Het succes achter La Casa de Papel!

Documentaire: Het succes achter La Casa de Papel!

Voordat we beginnen, maak je niet druk! Je zal hier namelijk geen enkele spoiler vinden van de serie. Lees dus gerust verder! Ook het vierde seizoen van La Casa de Papel zorgt weer voor extreem veel kijkers. De Spaanse serie is niet alleen in Nederland een ongekend succes, maar ook in alle andere landen in de rest van de wereld. Naast het vierde seizoen, heeft Netflix nu ook een gloednieuwe La Casa de Papel documentaire online gezet.

Netflix noemt het een documentaire over hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de sympathieke groep dieven en hun professor uit ‘La casa de papel’. In de documentaire wordt je meegenomen achter de schermen van de populaire serie. Normaal betekent dat dan dat je ziet hoe de serie is opgenomen. Deze keer zit dit anders in elkaar. Je ziet namelijk wat de ongekende populariteit van de serie met zich meebrengt.

La Casa de Papel

Wat veel mensen niet weten is dat de serie van origine een grote teleurstelling was. Het verscheen voor het eerst op het toneel op het Spaanse Netwerk Antena 3. Toen de serie aan haar ravijn stond, besloot Netflix ermee aan de haal te gaan. Ze knipte het verhaal in tweeën en zorgde dat de seizoenen bestonden uit afleveringen van ongeveer drie kwartier. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat La Casa de Papel uitgroeide tot het grootste succes van Netflix tot nu toe!

Wat dit succes betekent, is dus te zien in deze gloednieuwe documentaire. Benieuwd naar hoe dat er uit moet zien? Check hieronder dan eens de trailer! Je zal je verbazen over de honderden mensen die bij de opnames aanwezig waren. Mocht je onderstaande trailer nou leuk vinden, kijk dan hier: KLIK naar de volledige documentaire

Meer van dit