HomeTechNieuwste update Instagram moet positieve sfeer creëren!

Nieuwste update Instagram moet positieve sfeer creëren!

De nieuwste update van Instagram moet voor een positievere sfeer gaan zorgen. Het platform staat vaak centraal voor pesterijen en intimidatie. Met name de jongere doelgroep op het platform is steeds brutaler aan het worden. Door de nieuwste update van Instagram, kunnen mensen voortaan zelf de sfeer creëren onder een post.

nieuwste update instagram

Steeds meer influencers klagen over de continue stroom aan negativiteit die ze moeten doorstaan. Velen zeggen een ongelofelijke druk te voelen om hun posts te perfectioneren. Uiteindelijk zelfs zo erg, dat ze zichzelf niet meer durven zijn. Dit kan er toe leiden dat influencers een fake bestaan gaan projecteren. Dit kan er dan weer toe leiden dat een hoop mensen zich dan weer te min gaan voelen.

Deze kettingreactie wordt allemaal veroorzaakt door de toenemende negativiteit op het platform. De nieuwste update van Instagram gaat er dan ook voor zorgen dat je meerdere accounts tegelijk gaat kunnen beperken en blokkeren. Het prettige hieraan is, is dat degene met de post zelf alle negatieve berichten weg kan halen.

nieuwste instagram update

Ook kan je er dankzij de nieuwste Instagram update voor kiezen wie er onder jouw posts kunnen reageren. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen de mensen die je zelf ook volgt te laten reageren. Ook kan je toestemming intrekken om mensen jou te laten taggen.

Omdat wegkijken niet altijd zin heeft en alsnog averechts kan werken voor mensen, komt Instagram zeer binnenkort ook met de mogelijkheid om meerdere reacties vast te zetten. De bedoeling hiervan is dat dit volgers gaat stimuleren om leuke en positieve comments achter te laten.

nieuwste instagram update

Wat vinden wij zelf?

Wij zelf hebben natuurlijk de grootste Nederlandse Instagram pagina op het gebied van gadgets, tech en innovatie. Ook wij merken steeds meer mensen die liever negatief dan positief zijn. Zeker de jongere generatie heeft het gevoel dat ze zomaar alles kunnen zeggen wat ze willen. Wij denken dan ook dat het één van de beste ontwikkelingen is van de afgelopen tijd op het gebied van Instagram zelf.

Meer van dit