HomeEntertainmentGamingOp deze site speel je online Weerwolven van Wakkerdam

Op deze site speel je online Weerwolven van Wakkerdam

Heb jij ondertussen al zo’n beetje iedere puzzel uit de speelgoedkast gelegd? Of Netflix helemaal uitgespeeld? Dan hebben we hier een nieuw idee voor je! Je kunt namelijk via jouw computer het spel Weerwolven van Wakkerdam spelen.

Het internet zorgt er voor dat we ons niet hoeven te vervelen en het sleept ons deze eenzame dagen door. Je kunt live meekijken in de dierentuin, een vliegtuig landen in google earth of online spelletjes spelen tegen wildvreemde mensen. En laten we nu net even een site voor je gevonden hebben waarop jij het populaire Weerwolven van Wakkerdam kan spelen.

Je kunt het spel met 50(!) mensen tegelijk spelen. In het spel zijn er verschillende rollen die deze 50 spelers kunnen vervullen. Daarnaast zijn er 29 verschillende functies in deze variant van het spel. De makers er van zorgen ervoor dat je een flinke tijd zoet bent met het spel, want ze hebben verschillende varianten van Weerwolven van Wakkerdam toegevoegd. Zo kan je de bekende versie spelen maar ook een serieuze of een grappige.

Waar moet je dat dan spelen? nou HIER! En mocht je het nou beu zijn? Dan zijn er nog heel veel andere spellen te vinden op deze website. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om Carcassonne of Saboteur te spelen.

Meer van dit