HomeEntertainmentGamingPlaystation 5 controller geleaked! Zo ziet hij er uit

Playstation 5 controller geleaked! Zo ziet hij er uit

Nieuwe foto’s zijn naar buiten gekomen rondom de nieuwe Playstation 5. Hier was alleen nooit duidelijk op te zien hoe de playstation 5 controller eruitzag. Deze nieuwe foto’s zijn gemaakt door de schoonmaker binnen de organisatie van Sony.

In tegenstelling tot Microsoft (Xbox) is Sony (Playstation) nog erg terughoudend in het aankondigen van de nieuwe Playstation. De gelekte foto’s zijn genomen door een schoonmaker genaamd “Patrick” die deze vervolgens op Facebook heeft geplaatst. Hierbij vraagt hij deze foto’s niet met anderen te delen. Vreemde vraag natuurlijk want ze waren binnen no-time geleaked. Zo zijn deze foto’s onder andere op Reddit beland.

playstation 5 controller

Op het eerste gezicht ziet de controller er nog redelijk hetzelfde uit. Het lijkt de basis te hebben van de PlayStation 4 controller zoals het touchpad in het midden. De speculaties zijn ook dat de Playstation 4 controller te gebruiken is op de Playstation 5.

Het lijkt ons ook vrij logisch dat ze de basis van de oude controller meenemen in de nieuwe controller. Dit omdat de controller van de Playstation 4 voor vele een prettige controller is. Toch zien we wel een aantal kleine veranderen. Het touchpad is aanwezig maar lijkt iets verder omhoog te liggen. De kans blijft groot dat dit een prototype is en niet alles is op deze foto’s zichtbaar. De speculatie is dat er nog twee knoppen op de achterkant van de controller zitten die met de wijsvinger bediend kunnen worden.

Meer van dit