HomeEntertainmentGamingPokémon HeartGold & Soulsilver komen naar de Switch!

Pokémon HeartGold & Soulsilver komen naar de Switch!

Pokémon Heartgold en Soulsilver zijn naar mijn mening de allerbeste Pokémon games ooit. De remake van de tweede generatie Pokémon spellen is één van de best verkochte series en heeft vandaag de dag ook een erg hoge verzamelwaarde. Dit lijkt te komen door het feit dat je zowel Kanto als Johto door kan lopen.

Het is helaas nog een gerucht maar waar de meeste Pokémon fans al heel lang hopen op remakes van Diamond en Pearl, is dit toch een heel welkome verrassing! De geruchten zijn op gang gekomen omdat Nintendo onlangs de merkrechten vernieuwde van de deze generatie Pokémon games. Dat kan natuurlijk van alles betekenen maar de games uitbrengen op de Switch zou helemaal geen dom idee zijn! Het zou ook zo kunnen zijn dat de Pokémon Company bezig is met een tweede ‘Lets Go!’ serie waar je van Johto naar Kanto kan lopen.

Dat de ontwikkelaars bezig zijn met Pokémon is in ieder geval duidelijk! De game en de serie zijn nog net zo populair als voorheen en remakes van onder andere Pokémon Snap bewijzen dat maar weer! Ook de nieuwste Pokémon Unite game werd goed ontvangen door de fans. Pokémon Unite is een Pokémon game in een ander soort jasje maar kan wel voor een revolutionaire beweging zorgen in de franchise.

Hoelang we nog op een concreet nieuw Pokémon spel zullen moeten wachten is helaas nog de vraag. Dat het welkom is, is in ieder geval heel duidelijk. Hoewel de meeste fans altijd nog hopen op remakes van Diamond en Pearl, is een remake van Pokémon Heartgold en Soulsilver helemaal geen slechte vervanger. Voorlopig zal het nog even gokken blijven maar zeer binnenkort wordt er toch echt weer wat nieuws verwacht!

Mocht je nou (nog) geen Nintendo Switch hebben en zou je er wel graag één willen? Dan kan je HIER de allergoedkoopste vinden die nu op de markt is!

Meer van dit