HomeEntertainmentGamingRace door je eigen huiskamer met Mario Kart Live: Home!

Race door je eigen huiskamer met Mario Kart Live: Home!

Je dacht dat je alles wel gezien had? Nou mooi niet! Dankzij de nieuwe Mario Kart Live: Home game, heb je de mogelijkheid om door je eigen huis te racen! Wegens het 35 jarig bestaan van het populaire mannetje, heeft Nintendo al een heleboel oude games vernieuwd en op de Switch uitgebracht. Mario Kart Live: Home is er daar één van!

Ik hoor je denken. Nou wat leuk.. Maar wist je al dat je ook een échte Mario ‘kart’ er bij krijgt? Deze kart is een radiografisch bestuurbare auto en reageert in het echt op wat jij met de switch controller doet! Hierdoor kun je dus niet alleen door je huiskamer racen, maar eigenlijk overal!

mario kart pakket

Het pakket doet een beetje denken aan de Nintendo Labo spullen maar niets is minder waar. Dankzij de onderdelen in de doos, kun je een heel parkour naar keuze maken. De route stippel je uit door de ‘poortjes’ op random plekken neer te zetten. Een testrondje bepaalt vervolgens het ‘vaste’ parkour en vervolgens kun je écht door de huiskamer racen. Het spel laadt zelf de tegenstanders in, maar je kunt het natuurlijk ook in multiplayer spelen.

Het klinkt natuurlijk een beetje vreemd, maar wacht maar tot je het in werking ziet! Onze vrienden van Bright hebben er een filmpje van gemaakt. Deze is onderaan dit artikel te vinden.

Mario Kart Live: Home Circuit Overview Trailer Explains How The Game Works  - GameSpot

De komst van deze manier van spelen, maakt een brug open naar een hele boel nieuwe mogelijkheden wat betreft gaming op de switch! Heb je er nou nog geen kunnen scoren? Dan is dit momenteel de goedkoopste switch op de markt. Al in het bezit van een switch en enthousiast geworden van Mario Kart live: Home? Dan scoor jij deze game hier! Hoewel het spel met alles er op en er aan vrij prijzig is, is het wel een gloednieuwe game ervaring! Heb je centen zat? Dan kan je zelfs ‘real life’ multiplayer racen met een tweede kart.

Meer van dit