HomeGadgetsDeze smart bieropener stuurt een bericht naar je vrienden wanneer jij een...

Deze smart bieropener stuurt een bericht naar je vrienden wanneer jij een biertje opent

Een biertje smaakt eigenlijk altijd wel goed maar ze zijn nóg lekkerder als je ze met een paar vrienden drinkt. Nu de horeca nog niet zo floreert als voorheen zijn er veel mensen die thuis van een biertje moeten genieten. Dit wil alleen niet zeggen dat je het alleen hoeft te doen! Wanneer je jouw koude rakker open maakt met deze smart bieropener, stuurt hij een berichtje naar je vrienden.

De bieropener is gemaakt door het Zwitserse bedrijf HiKaMi Digital. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van producten die aansluiten bij het IoT principe. Het IoT principe staat voor Internet of Things. Dat verwijst naar het geheel van apparaten dat verbonden kan worden met internet. Heel interessant maar als je daar meer van wilt weten dan moet je even hier kijken. De bieropener valt daar onder omdat het verbonden is met een app. Deze app stuurt dus automatisch berichten naar jouw vrienden op het moment dat je een biertje opent.

Leuk idee maar wat heb je daar nou werkelijk aan? Nou dat zal ik je vertellen. Ten eerste is het zo dat je het nu niet meer hoeft te geloven als die ene vriend weer eens zegt dat ‘ie twee kratten bier op had. Daarnaast is het dus zo dat je je nooit meer alleen hoeft te voelen. Al jouw vrienden worden namelijk op de hoogte gebracht. Dit kan ze dan weer aansporen om er ook eentje te pakken. Goed voor je gezondheid is het vast niet maar ja.. bier!

Lijkt dit je wel wat? Dan is de smart bieropener hier te koop voor €30,-. Heb je nou geen bier in huis maar wil je toch stoer mee doen? Leer dan in dit artikel zelf bierbrouwen. Heb je nou wél bier in huis maar is het lauw of vind je het te ver lopen vanaf de bank? Dan kan ik je toch zeker eens aanraden om het artikel over deze slimme salontafel eens te lezen.

Meer van dit