HomeSmartphonesWelke smartphone gaat een week mee op een volle accu?

Welke smartphone gaat een week mee op een volle accu?

Smartphones zijn constant in ontwikkeling. Een betere camera, meer opslaggeheugen en meer handige features. Maar als het gaat om de accuduur van mobiele telefoons dan valt er nog een hoop te winnen. De ontwikkeling met betrekking tot een langere accuduur gaat traag, maar er is een uitzondering; de terminator onder de smartphones. Dit Chinese merk blaast op het gebied van accuduur alle concurrentie omver.

Smartphone met een superbatterij

We kennen android-smartphones met een capaciteit van 6000mAh, en er is ook een telefoon te vinden die 7000mAh met zich meedraagt, maar dat was het dan ook wel. Er is nu een toestel op de markt dat de accuduur van andere telefoons doet verbleken. De Oukitel WP19 is de bad-ass smartphone die een accu heeft die het makkelijk een week volhoudt. Deze smartphone is het monster onder de mobiele telefoons.

Het toestel beschikt over de grootste commercieel beschikbare smartphone-batterij ooit. Daar kunnen concurrenten een puntje aan zuigen. De Oukitel WP19 beschikt namelijk over een 21000mAh batterij. Als we de accuduur met andere mobiele telefoons vergelijken dan zou het een week moeten duren voordat deze telefoon weer aan de lader moet, en dat is een flinke prestatie.

Oukitel WP19 is een super-smartphone

Deze super-smartphone krijgt een 27W-oplader meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat je telefoon binnen vier uur is opgeladen. Daarna is het mogelijk om 122 uur aan telefoongesprekken te voeren, 123 uur muziek af te spelen en 36 uur video’s te draaien. Dat is simpelweg niet mogelijk met een reguliere mobiele telefoon. De Oukitel WP19 heeft nog meer te bieden. We zetten de specificaties hieronder even op een rijtje:
• Mediatek Helio G95 4G
• 8GB werkgeheugen
• 256GB opslagcapaciteit
• 6.78-inch FHD+ beeldscherm met 90Hz verversingssnelheid
• Triple-camerasysteem (64mp, 20mp night vision, 2 mp macrolens)
• IP68-rating

Smartphone met een robuust randje

De Oukitel WP19 is het bewijs dat er een positieve ontwikkeling is met betrekking tot het verlengen van de batterijduur van een mobiele telefoon. Het is echter wel zo dat deze telefoon door de zware accu best lomp en onhandig in de hand kan liggen. Daarnaast is het een vrij grote telefoon die dus het beste als robuust omschreven kan worden. Dit is tot nu toe wel het nadeel van een mobiele telefoon met een super-accu.

De bedrijven die de software op deze telefoon ondersteunen hebben vaak ook niet de kwaliteit die de grotere merken te bieden hebben, het is dus de vraag of dat voor 100% te vertrouwen is. Dit zijn aspecten die je in overweging wilt nemen om een dergelijke telefoon als deze aan wilt schaffen. Maar als je van plan bent om een weekje op stap te gaan en je niet druk wilt maken over je accu dan is deze smartphone ideaal.

Meer van dit