HomeGadgetsTerug naar toen: Met deze gadgets was je populair!

Terug naar toen: Met deze gadgets was je populair!

Als je tussen 1980 en 1995 bent geboren dan heb je het geluk gehad om de ontwikkelingen op het gebied van gadgets met het volle verstand mee te krijgen. Want denk maar eens 20 jaar terug.. Wat hadden we toen? Precies, niet zo veel. Daarom vond ik het wel eens tijd om wat herinneringen op te halen aan gadgets waar je direct populair mee was.

De Nintendo 64 (met Pokémon Stadium bij voorkeur)

≥ Pokemon Pikachu Orange Limited Edition Nintendo 64 - Games | Nintendo 64  - Marktplaats.nl

Met zijn allen na school naar dat ene klasgenootje die zo verwend was om er één te hebben. Om de beurt met dat wiebelige pookje aan de gang om vervolgens ruzie te krijgen over de regels. Heerlijk! De consoles zijn trouwens nog net zo populair als vroeger. Vooral op marktplaats stijgen de prijzen met de dag.

De LG Shine

LG Shine

Ik ben nog steeds jaloers op diegene met deze telefoon. Hoewel uiteindelijk iedereen er mee liep, heb ik nooit het geluk gehad om er één te hebben. Ik heb het natuurlijk over de LG Shine. Deze telefoon was in no-time razend populair. Wist je dat dit één van de aller eerste telefoons was, die compatibel was met Java apps? Daarnaast was ook het uiterlijk populair. Hij was namelijk flinterdun en was tevens een spiegel.. De 2MP camera was één van de beste op de markt dus ook de fotos waren haarscherp. Genieten hè

 

De pennie maat

6 gadgets waarmee banken je vroeger probeerde 'om te kopen' | Vroegert

Kan een foto je terug naar toen brengen? Misschien wel het aller tofste cadeau dat we ooit van de bank kregen. We werden als kids omgekocht door banken met deze Pennie maat. Met deze nostalgische gadget kon winkeltje spelen direct naar een hoger level getild worden. Wat vielen onze mondjes open toen dat populaire klasgenootje dit apparaat uit de kast trok!

De discman

bol.com | Soundmaster CD9220 - Discman - Zwart/zilver

Toen de walkman steeds meer uit beeld verdween en we nog geen duizenden liedjes op een MP3-Speler konden zetten, was de discman DE tool voor draagbare muziek. Alleen de ultra populaire mensen hadden er één. Je moest dus geluk hebben als je eens mee mocht luisteren naar één van de ~30 nummers op een CD.. Had je er zelf één? Dan kon je ongetwijfeld ieder klasgenootje als vriendje kiezen.

Wat was voor jou echt een gadget die je op een voetstuk had staan? Laat het ons weten in de reacties! Vond je het een leuk stukje? Deel het dan met je vrienden.

 

Meer van dit