HomeEntertainmentThe Lion King 2 is nu écht bevestigd door Disney!

The Lion King 2 is nu écht bevestigd door Disney!

Na het de eerste remake van The Lion King kon het haast niet uitblijven; The Lion King 2! Inmiddels is het door Disney bevestigd, maar zijn er wel een paar kleine veranderingen als je kijkt naar het eerste deel. De belangrijkste verandering is in onze ogen uiterst positief. Zo wordt de film dit keer niet geregisseerd door Jon Favreau, maar door Barry Jenkins. Meneer Jenkins won in 2017 maar liefst drie Oscars met Moonlight!

Hoewel Favreau zeker bekend staat als zeer degelijke regisseur, heeft hij met het eerste deel van The Lion King niet echt een home-run kunnen slaan. De omzet van dat eerste deel was echter wel een home-run en mede daarom kunnen we nu wachten op The Lion King 2. Klinkt leuk zou je zeggen! Maar schijnbaar is het niet zo dat we het echt over een tweede deel kunnen hebben. Bij Disney broeden ze namelijk op de plannen om een origin story van Mufasa te laten zien.

Het script is af en de verantwoordelijke mensen zijn bekend. Waar we nog op moeten wachten? De oude cast. Het is nog niet duidelijk of de cast van de eerste film terugkeert. Hoewel het publiek ontzettend enthousiast was over Beyoncé en Donald Glover, is het niet ondenkbaar dat andere grote namen ook een rol gaan krijgen in de Disney film.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt maar daar komen we snel genoeg op terug voor jullie. We hopen in ieder geval dat Barry Jenkins wat meer diepte in het verhaal kan brengen en dat de film dus niet enkel wegens de nostalgie zo goed is.. Heb je die nostalgie toch nodig? Check dan nog eens deze Lion King 2 trailer 😉

 

De wereld rond de Disney remakes draait sowieso op volle toeren. Zo hoorden we al geruchten over remakes van onder andere 101 Dalmatiërs waarin Emma Stone, Cruella de Vil zou moeten spelen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

 

Meer van dit