HomeEntertainmentTomorrowland gaat dit jaar toch door!

Tomorrowland gaat dit jaar toch door!

Steeds meer mensen kijken ieder jaar weer uit naar het Belgische festival Tomorrowland. Omdat het bekende festival ieder jaar steeds meer mensen van over de hele wereld trekt, staat het bij bijna alle festival liefhebbers zeer hoog op het lijstje. De teleurstelling was dan ook ontzettend groot toen het festival dit jaar de stekker er uit moest trekken.

Nu kregen we het nieuw dat de organisatie er toch voor heeft gekozen om het festival door te laten gaan. Helaas niet in gebruikelijke Belgische plaatse Boom, maar gewoon op het wereld weide web! Op 25 en 26 juli kunnen we namelijk genieten van “een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring met de grootste namen in elektronische dansmuziek en ’s werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects.”

Het festival bestaat dit jaar uit 8 digitale stages voor mensen van alle leeftijden. De organisatie heeft het voor elkaar gekregen om 3D platformen te bouwen die interactief zijn. Dit betekent dat je zelf door het digitale festivalterrein kan navigeren. Op de stages kan je de allerbeste artiesten ter wereld terug vinden inclusief vuurwerk en lasershows.

Ook dit jaar staan de muziek en de spectaculaire shows weer centraal. Er wordt gebruik gemaakt van de aller beste technologieën en innovaties uit de gaming industrie. In combinatie met de samenwerking van de grootste experts uit de 3D design, special effects en videoproductie hoeken, kan dit absoluut niet tegen gaan vallen!

De organisatie vind het belangrijk dat mensen dit evenement samen moeten kunnen beleven. Daarom hameren ze er ook op om er zelf een feestje van te maken. Doe dit bijvoorbeeld in iemands achtertuin. Zet wat festivaltentjes op en haal een flinke partyspeaker in huis om er samen met jouw vrienden een knallend feest van te maken! Naast het genieten van de muziek, kan je ook webinars en workshops volgen die zijn gekoppeld aan branches zoals lifestyle, food en fashion.

Kwanta kosta?

Je kunt zowel een dagticket (voor €12,50) als een weekendticket (voor €20,-) aanschaffen. Het digitale festival is op zaterdag 25 en zondag 26 juli tussen 15:00 en 01:00. De kaartjes kan je kopen via de officiële Tomorrowland website.

 

Meer van dit