HomeEntertainmentUndercover seizoen 2 releasedatum én eerste beelden!

Undercover seizoen 2 releasedatum én eerste beelden!

Dat het eerste seizoen van de Belgisch-Vlaamse serie een absolute knaller was dat weten we ondertussen al wel. De mensen die het al gezien hebben, wachten dan ook al lang op een tweede seizoen. Gelukkig is het nu zo ver! De eerste beelden en de releasedatum van Undercover seizoen 2 zijn opgedoken!

Undercover seizoen 2 belooft minstens net zo spannend te worden als seizoen 1. Hoewel er nog geen complete trailer is uitgebracht voor het tweede seizoen, is er wel een nieuwe teaser te zien. Uit deze teaser kunnen we opmaken dat seizoen 2 een nieuwe verhaallijn heeft én een leuke gastrol! In de teaser is de enige echte Rico Verhoeven namelijk te bewonderen. Wat voor rol hij verder in de serie zal spelen is nog niet helemaal duidelijk.

Het nieuwe seizoen zal zich een jaar na het eerste seizoen afspelen. Kim (Anna Drijver) werkt inmiddels bij Human Rights en leidt daar een onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië. Dit onderzoek leidt haar naar een Belgische manege, waar Bob (Tom Waes) vervolgens een undercovermissie zal gaan uitvoeren. In de tussentijd zit Ferry hen op de hielen en is ook Bobs dochter Polly inmiddels gaan onderzoeken wie haar vader nou écht is.

Undercover seizoen 2 zal op 6 september op Netflix verschijnen. De teaser kan je hieronder aanklikken! Mocht je nou seizoen 1 niet gezien hebben? Of gewoon je geheugen even op willen frissen, dan kan je hier naar het eerste seizoen van de serie kijken. Geen zin in een hele serie? Check dan eens deze film!

Meer van dit