HomeGadgetsVerras je moeder met deze sushi maker maki master!

Verras je moeder met deze sushi maker maki master!

Het is weer bijna Moederdag. De dag dat alle moeders een extra blijk van waardering van hun kinderen krijgen. Meestal gaat dit gepaard met een cadeautje. De meeste mensen hebben vaak geen flauw idee wat ze moeten geven maar daar zullen we je dit keer een handje mee helpen, Bijvoorbeeld met een sushi maker!

In onze eigen zoektocht naar een cadeautje, kwamen we de Sushi maker, MAKI Master tegen. Deze uitvoering heeft wat meer mogelijkheden dan de ‘gewone’ sushi maker en zorgt er voor dat je wat meer luxe sushi kan maken. Met de prijs van €29,95 valt dit wat ons betreft perfect in de categorie van Moederdag cadeautjes. Vind je dat niet? Dan kan je natuurlijk gewoon altijd voor de basic sushi maker gaan. Deze is nu zelfs in de aanbieding van €14,95 voor €4,95.

maki master

Omdat we weten dat er mensen zijn die nu denken: “ah verdikkie, is Moederdag zondag al?!”, zal ik die geruststellen. Deze webshop hanteert een ‘vandaag vóór 22:00 besteld, is morgen in huis’ formule. Mocht je nou een gruwelijke hekel hebben aan sushi, dan kan je bij die webshop alsnog sowieso wel voor iets anders slagen. Mocht je nou hartstikke dol zijn op sushi, maar heb je al een Moederdag cadeau? Dan kan je het natuurlijk ook gewoon stiekem voor jezelf kopen! De sushi maker is hier te koop voor €29,95.

sushi maki master

Meer van dit