HomeGeen categorieSuperaanbieding: Elektrische mini Vespa voor kinderen!

Superaanbieding: Elektrische mini Vespa voor kinderen!

Wij bij GadgetGekkies struinen dagelijks het hele internet af om te zoeken naar de allerleukste gadgets. In onze zoektocht kan het wel eens voorkomen dat we hele leuke aanbiedingen tegenkomen. Ook ditmaal vonden we weer een knaller namelijk een elektrische mini Vespa voor kinderen! De scooter is te vinden bij de Lidl en is gemakkelijk en snel online te bestellen.

Er verschijnen steeds meer elektrische voertuigen in het Nederlandse straatbeeld. Van dikke motors tot handige fietsen, steeds meer mensen kiezen voor het gemak van elektriciteit. Ook de scooters blijven niet achter en al zeker niet nu er in veel grote steden niet meer met 2-takt scooters gereden mag worden. Om de kids er alvast op voor te bereiden, heb je hier nu het ideale speeltje voor ze.

kleine vespa

Hoe ruig is het nou om met papa of mama een rondje op de scooter te gaan? Voor papa en mama ook gelijk erg gezond want met de snelheid van 3 kilometer per uur is het een perfect wandeltempo. De scooter houdt het ruim een uur vol dus dat is een flinke wandeling. Het leuke van deze scooter is dat het vrijwel identiek is aan de echte. Ze zijn dan ook gewoon onder licentie gemaakt en hebben alle details zoals de toeter, alle lichten en de geluidseffecten.

Dacht je dat dat alles was? Dankzij een AUX ingang en een micro USB aansluiting, kan je de scooter ook gebruiken als (bluetooth) speaker. Dit maakt het voor papa en mama ook meteen een stuk leuker. Dus was je op zoek naar een cadeau voor een kind? Dan is dit wat je moet hebben. Ook als je een excuus nodig hebt om vaker te gaan wandelen, is dit het perfecte product om aan te schaffen! Je kunt hem aanschaffen bij de Lidl voor €169,-

Bewerkt: We werden erop gewezen dat exact dezelfde Vespa voor kinderen bij bol.com nóg goedkoper is!

Meer van dit