HomeEntertainmentViaplay zorgt er voor dat Forumule 1 kijken een stuk duurder wordt

Viaplay zorgt er voor dat Forumule 1 kijken een stuk duurder wordt

Over zes weken gaat de Formule 1 weer van start en dat is voor veel mensen een goede reden om weer te gaan denken aan hun Viaplay abonnement. Helaas gaat Viaplay wel hun tarieven verhogen waardoor je dus (een stuk) meer moet gaan betalen voor de streamingsdienst.

Prijsverhoging

Een prijsverhoging van Viaplay ligt eigenlijk in de lijn der verwachting. Alles wordt duurder en zo ook de streamingsdienst. Eerder kondigde ze het ook al min of meer aan dat ze het zouden verhogen. Op dit moment betaal je €13,99 per maand en dat gaat vanaf 1 februari naar €15,99. Als je jaarlijks zou betalen krijg je wel nog een korting.

Afgelopen zomer ontkende Viaplay dat het van plan was om in 2023 een prijsverhoging door te voeren. De informatie over het hogere tarief werd verwijderd, maar het blijkt nu dat de prijsverhoging toch zal plaatsvinden. Voor kijkers begint nu de afweging in hoeverre ze graag naar Viaplay kijken.

Alternatief

Voor Viaplay is (gelukkig) ook nog een alternatief. Zo kun je een abonnemend nemen op F1TV Pro, dat €65,- per jaar kost. Dat verschil is meer dan 100 euro in vergelijking met Viaplay. Bij Viaplay komt dan wel kijken dat je ook kunt genieten van andere sporten zoals engels voetbal of darts.

Wilde je toch gewoon een Viaplay abonnement? Dan is het slim om het in ieder geval vóór 1 februari te verlengen zodat je jezelf het meeste geld bespaart. Het is dan ook slim om voor een jaar te gaan zodat je de centjes optimaal benut. Toch prettig in deze dure tijden…

Bron: Streamwijzer

Meer van dit