HomeWheelsPagani Zonda 760LH van Lewis Hamilton crasht in tunnel in Wales

Pagani Zonda 760LH van Lewis Hamilton crasht in tunnel in Wales

Er gaan op dit moment beelden rond waarin we de Pagani Zonda 760LH zien crashen. De auto van zo’n 10 miljoen euro crasht in een tunnel in Wales. De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij, maar het was een behoorlijke klap. Op de dashcam is te zien hoe het mis kon gaan.

Pagani Zonda 760LH

De Pagani Zonda 760LH is een op maat gemaakte, ultra-exclusieve supercar vervaardigd door het Italiaanse automerk Pagani. De initialen “LH” verwijzen naar Lewis Hamilton. De beroemde Formule 1-coureur heeft de auto laten personaliseren naar zijn smaak. Deze variant is gebaseerd op de Zonda en is verder aangepast om 760 pk te leveren uit een krachtige V12-motor.

Eerder reed Lewis Hamilton hem zelf al naar de klote, waarna hij hem verkocht. Nu heeft de nieuwe bestuurder de auto dus nog maar eens op een sleepwagen moeten zetten. Vermoedelijk heeft de chauffeur gas willen geven om wat geluid te maken in de tunnel. Doordat alle pk’s op het achterwiel zitten, ben je zo’n auto in een paar milliseconden al kwijt.

Gecrashte auto

Hieronder zie je foto’s van de gecrashte auto. Als je op de pijltjes in de afbeelding drukt, kun je meer foto’s bekijken. Verder naar onder staat het dashcam filmpje waarop je ziet hoe de auto crasht. Toch zonde van het geld, maar als je zo’n ding kunt betalen dan kun je het vast ook wel hebben wanneer je er wat schade mee rijdt.

Meer van dit