HomeGadgetsDeze smart-bekerhouder is ideaal voor een koud of warm drankje in de...

Deze smart-bekerhouder is ideaal voor een koud of warm drankje in de auto

Veel mensen houden van een lekker warm bakje koffie terwijl ze onderweg zijn, en in de zomer gaat een ijskoud drankje er ook wel in. Helaas stijgen en zakken de temperaturen van deze drankjes, koude koffie is niet te zuipen, en warme cola nog minder. Gelukkig zijn er mensen die hier oplossingen voor bedenken. Met deze innovatieve smart-bekerhouder is jouw drankje in de auto altijd op de juiste temperatuur.

Drankje in de auto op de gewenste temperatuur

Met deze smart-bekerhouder kun je jouw drankje afkoelen of opwarmen, je zal onderweg naar je werk of sport nooit meer koude koffie of warme cola hoeven te drinken. Je kunt de gewenste temperatuur van je drankje instellen. Zo kun je jouw drankje afkoelen tot 5 graden, en opwarmen tot 58 graden. Het drankje is binnen een paar minuten op de gewenste temperatuur, dus kun je onderweg altijd genieten van een warme of koude drank.

De bekerhouder is geschikt voor de meeste flessen en blikjes. Je kunt er dus een kop koffie in zetten, maar ook blikjes bier en frisdrank. Handig voor als je een tijdje in de file staat, of als je uren moet rijden naar je vakantiebestemming. Je houdt de gewenste drank altijd op de perfecte temperatuur, en dat is in elk seizoen handig, want een warme kop koffie op een winterse dag is de perfecte start van de dag.

smart-bekerhouder temperatuur

Smart-bekerhouder te koop bij Bol.com

Er zit een motortje in dat weinig geluid maakt, dus je hoort hem niet tijdens het autorijden. Het ontwerp is dusdanig gemaakt dat koude lucht in de houder blijft hangen, zodat er energie kan worden bespaard. Het materiaal van de smart-bekerhouder is van aluminium, en heeft een aansluiting voor de DC-12V-voeding in je auto. Je kunt ook een thuisadapter los kopen zodat je de bekerhouder daar op aan kunt sluiten.

De bediening van deze handige gadget is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt simpelweg met twee knoppen schakelen tussen verschillende standen, en daarmee de gewenste temperatuur instellen. Je hebt dus altijd een warme kop koffie of thee, en altijd een koud drankje wanneer je onderweg bent. Deze gadget is onmisbaar voor mensen die veel in de auto zitten. Je kunt hem voor slechts €24,89 bestellen op de website van Bol.com.

smart bekerhouder ijs

Meer van dit