HomeEntertainmentVideo: Alle 700 goals van Lionel Messi op een rij!

Video: Alle 700 goals van Lionel Messi op een rij!

De meningen zijn er vaak over verdeeld. Is Lionel Messi nu de allerbeste voetballer ooit? Of is dat toch iemand anders zoals Johan Cruyff of Pelé? We kunnen in ieder geval wel stellen dat Messi de allerbeste van de huidige tijd is. Hoewel er ook daar veel discussie over is omdat zijn collega Ronnie ook regelmatig genoemd wordt als de allerbeste. Het is een feit dat Ronnie meer doelpunten maakte maar daar had hij wel langer de tijd voor nodig. Daarnaast komt Ronnie bij lange na niet in de buurt van het aantal assists van Messi en dat zou een einde aan de hele discussie moeten maken. Onderaan staan alle 700 goals van Lionel Messi!

Goed, ik zal vast wat mensen op hun teentjes getrapt hebben in de eerste alinea. Het voordeel blijft natuurlijk dat we flink in onze handjes mogen klappen met deze twee giganten in het huidige voetbal. Messi stiftte afgelopen week zijn 700 ste doelpunt tegen de touwen en dat was voor de YouTuber Wouva de reden om ze eens alle 700 op een rijtje te zetten.

Ben je een voetbal liefhebber én is er vanavond niets leuks op TV? Heb je Netflix inmiddels uitgespeeld? Of zit je gewoon altijd een uurtje te poepen? Zoek dan niet verder, vat een ijskoud pilsje en ga er lekker voor zitten. Hier zijn Alle 700 goals van Lionel Messi!

Meer van dit