HomeGadgetsGadgets die je niet moet vergeten op vakantie!

Gadgets die je niet moet vergeten op vakantie!

Je kent het wel. Je moet je koffer in gaan pakken om op vakantie te gaan en voor sommige mensen brengt dat een hoop stress. Normaal moet je, je houden aan de 3 P’s namelijk Paspoort, Pinpas en Papieren. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat je daar iets van zou vergeten. Maar welke gadgets zijn nou nog meer een must voor in je koffer?

1. De powerbank
Meteen één van de meest irritante gadgets! Die powerbank moet je namelijk een dag van te voren opladen, anders heb je er niets aan. Daarnaast zal hij ook nog eens niet in je koffer moeten, maar in je handbagage. Echter, geloof ons maar dat als je hem mee neemt, je er heel veel plezier aan zal beleven. Wat nou als er maar 1 stopcontact is? Of wat nou als je de weg kwijt bent en je staat met een lege telefoon? Daarnaast is hij niet alleen praktisch voor de telefoon, maar ook voor de camera, Nintendo en in sommige gevallen zelfs de laptop!

2. De oordopjes
Met je oordopjes heb je onderweg even een momentje voor jezelf, zo kun je ongestoord muziek luisteren, film kijken of spelletjes spelen. Daarnaast werken ze ook nog eens, zeker als ze noise cancelling zijn, tegen al het geluid om je heen. Zo hoef je niet naar ‘irritante’ slaapgeluiden of drukke wegen te luisteren. Probeer onderweg is deze 8D muziek!

3. De splitter
Nu je die oordopjes toch bij je hebt, vergeet de splitter niet! Op deze manier kan je samen met je reisgezelschap genieten van dezelfde muziek, film of boek.

4. De wereldstekker
Afhankelijk van waar je heen gaat, is het erg handig om een moderne wereldstekker bij je te hebben. Deze stekkers geven je namelijk de mogelijkheid om ook Europese stekker te kunnen gebruiken in een Amerikaans (of Brits) stopcontact. Zeker de nieuwere versies, zijn vaak voorzien van meerdere USB poorten waardoor je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.

5. De speaker
Hoe lekker is het om op het strand te chillen met wat muziek er bij? Een speaker zorgt voor een betere en hardere geluidskwaliteit. Daarnaast zorg je er voor dat je in het warme weer jouw telefoon niet overbelast. Ik twijfel altijd om er één mee te nemen, maar ik heb er nooit spijt van!

Meer van dit