HomeTechWauw! 8D audio van Billie Eilish gaat viraal!

Wauw! 8D audio van Billie Eilish gaat viraal!

Tijd om 8D audio te ontdekken! Nu we allemaal in quarantaine zitten en alle evenementen niet meer doorgaan, is er toch een manier om nog een beetje die festival vibe mee te krijgen. Er zijn bijvoorbeeld radiostations die bankconcerten geven en op Facebook zijn er Dj’s en cafés die hele sets live streamen.

Op dit moment is er nog iets anders dat de beleving geeft dat je op een festival loopt. Billie Eilish gaat namelijk compleet viraal met een 8D audio nummer dat is gemaakt door de populaire a capella groep Pentatonix. Het is wel belangrijk dat je bij het luisteren van dit nummer je koptelefoon (of oortjes) op hebt. Alleen dan kan de zogenaamde 8D-technologie haar werk doen waardoor je het nummer niet alleen in stereo hoort, maar ook met je hersenen en buiten je hoofd om.

Dat klinkt vast heel vreemd maar je komt er vanzelf achter wanneer je het probeert. Het is een vrij nieuwe en unieke manier om muziek te luisteren. Dus hop, doe die oortjes in of zet die koptelefoon op en luister even naar onderstaande muziek. Mocht je er nou meer van willen horen? dan staan er natuurlijk op YouTube nog een heleboel andere nummers in 8- en zelfs 16D. Hoewel 16D en beetje overkill is naar onze mening.

Het nummer dat viraal gaat:

Bekender nummer van Billie Eilish omgetoverd naar 8D audio:

Meer van dit