HomeGeen categorieWeekdeal van de lidl: De opblaasbare jacuzzi!

Weekdeal van de lidl: De opblaasbare jacuzzi!

Omdat het in Nederland nog wel eens koud kan worden wanneer de zon begint te zakken, gaan veel mensen dan ook graag op zomervakantie. Dit jaar is dat alleen een beetje anders.. Voor veel mensen is een  zomervakantie onzeker of nog erger, al geannuleerd. Wat je dan kan doen is thuis zelf het vakantiegevoel creëren. De meeste mensen zetten een zwembadje op of barbecueën extra veel, leuk.. maar nog niet écht zoals op vakantie. Lidl heeft nu de oplossing in de weekdeal namelijk de opblaasbare jacuzzi!

De meeste mensen kennen hem inmiddels wel en in veel tuinen heeft de opblaasbare jacuzzi zijn intrede al gemaakt. Heerlijk natuurlijk, maar wanneer er meer dan drie mensen in willen, wordt ‘ie toch wat te klein.. Daar heeft Lidl nu de oplossing voor! Deze week is namelijk de grote variant in de aanbieding. Wees er snel bij want deze Lidl deals gaan vaak heel erg snel online! Met een doorsnede van 2 meter 16, kun je met zijn zevenen genieten in deze variant. Daarnaast heeft hij ook nog meer opties namelijk:
– Verwarmingsfunctie tot max. 40 °C
– Krachtige AirJet®-massage met 140 jets
– Luchtvulling en -afzuiging
– Schakelaar voor energiebesparing

Uitverkocht of mocht je deze nou net iets te groot of te duur vinden? dan is de kleinere variant ook altijd nog te koop. Deze is helaas niet in de aanbieding maar wel op zijn goedkoopst te krijgen bij bol.com.

Heb je deze al te pakken en ben je op zoek naar nóg een optie om het ideale vakantiegevoel te creëren? Neem dan ook gelijk deze Lidl partyspeaker. We durven ons hand er voor in het vuur te steken dat jij met deze gadgets binnenkort het middelpunt bent van alle feestjes die thuis gegeven mogen worden ;-).

Meer van dit