HomeGadgetsDeze 5 budget Smart Home gadgets haal je goedkoop in huis

Deze 5 budget Smart Home gadgets haal je goedkoop in huis

Een slim persoon verdient een slim huis. En je bent helemaal geniaal als je die slimme producten ook nog eens voor een prikkie aan weet te schaffen. Wij speurden het internet voor je af, op zoek naar budget smart home producten die je goedkoop in huis kunt zetten.

Slimme deurklink

 

Als je gek bent op een moderne leefstijl dan is deze slimme deurklink een leuke toevoeging aan je huis. Met een vingerafdruk, persoonlijke code of pasje open je de deuren in je huis of kantoor. Deze deurklink kan tot 300 gebruikers herkennen en registreert wie de ruimte betreedt. 

Met de bijbehorende app is de deur van afstand te openen en te sluiten. Je weet precies wie er in huis is, dat is handig in het geval van nood. De smartklink wordt geleverd met twee toegangspasjes. Je kunt hem hier aanschaffen.

Slimme deur en raamsensor

Als je vaak vergeet om de ramen en deuren dicht te doen als je weg gaat dan is deze slimme deur en raamsensor echt iets voor jou. Deze slimme gadget detecteert het openen en sluiten van deuren en ramen. Er zit ook een anti-sabotage alarm op, dus je krijgt meteen een melding als iemand probeert in te breken.

Met de bijbehorende app monitor je alle ramen en deuren. Met deze slimme deur en raamsensor vergeet je nooit meer om de boel te sluiten. Je kunt hem hier scoren. 

Slimme lampen

Het is heerlijk om na een lange werkdag op de bank neer te ploffen en met een druk op de knop de juiste sfeerverlichting aan te zetten. Met slimme lampen in je huis weet je altijd de juiste warmtes en kleuren in je huis te creëren. Deze slimme lampen. hebben elke gewenste kleur, dus als je moet werken, wilt relaxen, of een feestje hebt, voor elke gelegenheid heb je de juiste verlichting.

Je bedient de slimme lampen met een handige app. Zo kun je zelfs de lampen aanzetten voordat je thuis bent. Je scoort ze hier voor een prikkie. 

Slimme thermostaat

Je hebt altijd de juiste temperatuur in huis met een slimme thermostaat. En het leuke is, deze slimme thermostaat leert van jouw gewoontes. Je kunt de warmtes van verschillende kamers regelen en de temperatuur net even iets hoger zetten als je op een koude winterdag onderweg bent vanaf je werk naar huis.

Met de bijbehorende app regel je de warmte in je huis vanaf je mobiele telefoon. Zo heb je altijd de gewenste temperatuur, in elke afzonderlijke kamer, met de toppen van je vingers geregeld.

Slimme voerbak voor de hond

Je trouwe viervoeter heeft ook op tijd zijn lunch nodig, en dat kun je geven op een slimme manier. Met deze slimme voerbak voor de hond geef je jouw maatje eten vanaf je mobiele telefoon. Met de ingebouwde camera en microfoon kun je ook nog zien wat hij uitvreet en kun je met hem praten. 

Met de bijbehorende app is deze slimme voerbak van afstand te bedienen. Op deze manier krijgt de hond altijd op tijd zijn maaltje. Scoort zo’n smart voerbak hier

 

Meer van dit