HomeGadgetsEr is nu een elektrische chopper met werkende uitlaat voor kinderen

Er is nu een elektrische chopper met werkende uitlaat voor kinderen

Ben jij een echte motormuis en heb je (kleine) kinderen? Dan is deze elektrische chopper echt wat voor jou en je mini-me. Dankzij deze elektrische chopper leert jouw kind kennis maken met de hobby. Laat je niet gelijk afschrikken door de accu, want daar is niets van te merken!

Hyper GOGO Cruiser

De Hyper GOGO Cruiser is een elektrische chopper voor de allerkleinste. Zodra ze een beetje evenwicht hebben, kunnen ze hier op. Wil je nog eerder beginnen? Dan is het ook mogelijk om er zijwieltjes op te monteren. Met de Cruiser maak je jouw kind verliefd op de motor, waardoor jij er een levenslang motormaatje bij hebt.

De meeste motorrijders hebben het niet zo op elektriciteit maar het is wel veiliger natuurlijk. Benzine is net wat explosiever en heeft meer vermogen. Een accu is om die reden vaak een veiligere optie voor jonge kinderen. Toch hebben de makers er alles aan gedaan om de motor op het echte werk te laten lijken. Dat hebben ze onder andere gedaan door een uitlaat toe te voegen die rookt als je gas geeft.

Specs

De motor gaat zo’n 15 kilometer per uur, wat best behoorlijk is. Ze houden met gemak 65 kilo dus ook een groter kind kan hier nog wel wat plezier van beleven. De accu gaat zo’n 12 kilometer mee op vol vermogen. De achterrem zorgt ervoor dat de motor met rubber banden, makkelijk en veilig tot stilstand komt.

De motor komt in 3 uitvoeringen. De goedkoopste kost zon 275 euro en heeft helaas geen uitlaat. De middelste optie kost zo’n 345 euro en heeft wel een rokende uitlaat. Ook kan hij bluetooth muziek afspelen via het motorblok. De duurste optie van 410 euro komt zelfs met een app waarin je kan zien hoe de motor het doet. Ze hebben ook nog een ruige streetbike in het assortiment. Je scoort en checkt de motors via deze link.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ben Schmanke (@schmanke)

Meer van dit