HomeGadgetsBol.com verkoopt dikke Mini-Mercedes G-klasse voor jonge bazen

Bol.com verkoopt dikke Mini-Mercedes G-klasse voor jonge bazen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het visualiseren van jouw dromen. Deze mini Mercedes G-klasse is daarom perfect voor kleine eindbazen. Vanaf nu scheurt jouw kleine waarschijnlijk in een dikkere auto dan jij zelf. 

Mini G-klasse

Jong geleerd is oud gedaan, dat is het motto van deze mini Mercedes. Hoe tof is het om jouw kleine in zijn/haar eigen dikke bak te zien rijden? De ultieme trots voor een jonge vader. Bol.com verkoopt nu deze mini Mercedes G-klasse voor jonge eindbazen.

Deze G-klasse heeft alles wat je van een mini waggie verwacht. Hij bereikt een topsnelheid van zes kilometer per uur. Als jouw kleine baas door de woonwijk raced, is veiligheid wel van belang. De auto heeft daarom gordels, zo leert jouw kiddo al op jonge leeftijd het belang van veilig rondrijden.

bol.com, auto, mini-mercedes

Details

Daarnaast heeft de auto andere vette details. Denk aan werkende achterlichten en eigen speakers. Lekker muziek pompen op het schoolplein, een echte chick magnet. De speakers kun je van muziek voorzien door middel van MP3, Radio, een USB-ingang, sd kaarten of een aux-aansluiting. Playlistje op en gas geven!

Is die kleine nog niet zo behendig? Dan kun je zelf de auto besturen door middel van een afstandsbediening. Hiermee kun je de auto ook gemakkelijk van de oprit laten rijden, op afstand bestuurbaar op maar liefst honderd meter. Je kunt de Mini-Mercedes hier op Bol.com aanschaffen.

Bekijk hier alle andere ruige voortuigen voor kinderen!

Meer van dit