HomeGadgetsHandig cadeau: een stofzuiger speciaal gemaakt voor kinderen

Handig cadeau: een stofzuiger speciaal gemaakt voor kinderen

Deze gadget gaat helpen bij het opvoeden: een stofzuiger speciaal gemaakt voor kids. Vroeg geleerd is oud gedaan. Terwijl jouw kleine de boel helemaal smerig maakt kan hij/zij het direct weer zelf opruimen. Dit is de gadget waarvan je nooit wist dat je hem nodig had.

Stofzuiger voor kids

Kinderen worden steeds luier en doen minder in het huishouden. De Australische retailer Kmart heeft daarom deze slimme mini-stofzuiger ontwikkeld. Hij kost $25 en werkt echt. Spelenderwijs leren kinderen op deze manier schoonmaken en meehelpen in het huishouden. Een geniale oplossing als je het ons vraagt.

‘Als dit echt werkt dan zou de bedenker een standbeeld moeten krijgen, ik koop er meteen twee,’ zei een moeder online over dit product. Anderen vragen zich af waarom kinderen op deze leeftijd al moeten stofzuigen. De meningen zijn dus duidelijk verdeeld.

Veel mensen zijn ook blij dat er een jongen op de verpakking staat in plaats van een meisje. Schoonmaken is voor zowel mannen als vrouwen zeggen veel mensen in de comments.

Concurrentie

Dyson heeft ook een mini-stofzuiger, die is echter wel 5 keer zo duur als deze van de Kmart. Helaas hebben we geen Kmart in Nederland en waren we dus nog niet in staat om deze handige gadget te testen. Hieronder een video van de Dyson variant:

Kmart geeft aan dat het product momenteel door het dak gaat en veel mensen het kopen als kado voor hun kleintjes. We zijn heel benieuwd naar jullie mening, is dit een geniale gadget of niet?

Bron: Daily Mail

Meer van dit