HomeGadgetsDit elektrische droogrek droogt jouw was nog sneller dan de warme zon

Dit elektrische droogrek droogt jouw was nog sneller dan de warme zon

Dit elektrische droogrek kan ontzettend handig zijn voor mensen zonder droger. Vooral in deze vochtige en koude wintermaanden kan het dagen duren eer dat kleding droog is. Met dit droogrek is het drogen een fluitje van een cent.

Elektrisch droogrek

Dit elektrische droogrek is ongelooflijk praktisch voor elk huishouden dat het moet doen zonder (warmtepomp)droger. In totaal heeft het ding 20 verwarmingsbuizen die samen voor de perfecte droging van je was moeten zorgen. De buizen bereiken in no-time een warmte van 45-55 graden en daardoor droogt uw kleding dus snel en veilig op.

Het elektrische droogrek heeft een totaal van maar liefst 12 meter buis. Daarnaast is hij makkelijk in te klappen en berg je hem eenvoudig op. Het hele apparaat neemt vrijwel geen ruimte in beslag dus je kunt het ook prima in kleine(re) appartementen gebruiken. Kortom, als je jouw was sneller wilt drogen dan is dit een prima oplossing

Kenmerken

Naast dat het apparaat erg handig is, is het ook nog eens zo dat het niet al te veel stroom verbruikt. Uiteindelijk zou je het zelfs af kunnen strepen tegen een droger die het hele jaar draait. De afmetingen zijn vrij klein. Uitgevouwen is hij 147 x 54 x 94 cm (lxbxh) maar dat zou genoeg moeten zijn voor 1 wasje. Eer dat de volgende was klaar is, is het al ver droog.

Je scoort het apparaat bij bol.com via deze link. Ook kan het nuttig zijn om even de website en de folder van de action in de gaten te houden. Daar hebben we namelijk ook wel eens een grotere en goedkopere variant voorbij zien komen. Die kun je hier vinden als hij op voorraad is.

Meer van dit