HomeEntertainmentDit zijn de 5 aller engste films op Netflix! (2021 update)

Dit zijn de 5 aller engste films op Netflix! (2021 update)

Ben je niet snel bang? Of heb je ieder ander genre al uitgespeeld? Dan kan ik je aanraden om de onderstaande films eens een kans te geven. De films staan bekend als de aller engste films op Netflix.

5. The Ritual

Na de dood van hun vriend trekt een groep vrienden de bossen in om de wens van hun overleden kameraad in vervulling te laten gaan. Hoe verder ze de bossen in gaan, hoe vreemder de situatie wordt.. De keuze om te ergens te overnachten bleek dan ook niet de goede.

4. There is someone inside your house

In principe verraad de titel de hele film al. In de film probeert een meisje samen met haar vrienden een moordenaar te identificeren maar dat gaat minder makkelijk dan dat ze op voorhand dachten. Een typische horrorfilm die je zéker gezien moet hebben.

3. Things heard and seen

Een koppel uit New York verhuist naar een historisch dorpje. Daar ontdekken ze het een en ander aan duistere dingen over hun huwelijk. Hoewel het niet perse de engste film op Netflix is, is het wel een van de betere die er op staat!

2. Oxygen

Toen de film dit jaar verscheen bleek het direct een hit te zijn onder de horror films. Het is een Franstalige film waarbij claustrofobie centraal staat. Een jonge vrouw wordt namelijk wakker in een ruimte die niet groter is dan een doodskist. Ze weet zelf helemaal niets meer en terwijl de ‘oxygen’ op raakt, moet ze er achter komen hoe ze aan deze claustrofobische hel ontsnapt.

1. Eli

Eli is naar onze mening de absolute top van de aller engste films op Netflix. Dit elf jarige jongetje heeft een auto-immuunziekte waardoor hij verplicht in een bacterievrije omgeving moet leven. Zijn ouders zijn ten einde raad en zoeken hulp bij een bijzondere dokter in een privé ziekenhuis. Deze dokter beweert andere patiënten met dezelfde klachten al eens te hebben genezen. Wanneer zijn ouders hem afzetten, blijkt het ziekenhuis een oud huis waar steeds vreemdere dingen lijken te gebeuren. Eli komt er dan ook langzaam maar zeker achter dat er iets niet helemaal pluis is..

Alle engste films op Netflix gezien?

Als je de engste films op Netflix allemaal al hebt gezien dan is het misschien slim om je eens te gaan verdiepen in andere platformen. Zo heb je op videoland en Amazon primevideo ook nog het één en ander aan films en series staan, die we niet op Netflix kunnen vinden.

Meer van dit