HomeEntertainmentDeze bekende Youtuber geeft 2 miljoen dollar uit om Squid Game na...

Deze bekende Youtuber geeft 2 miljoen dollar uit om Squid Game na te maken

Dat Squid Game in korte tijd uitermate populair werd is een publiek geheim. Ook als je de serie niet gezien hebt, heb je er zeker een keer over gehoord of gelezen. Dat Youtuber MrBeast extreem veel geld aan zijn video’s uit geeft is zo’n zelfde gegeven en laat dat nou net degene zijn die het wel een goed idee vond om Squid game na te maken!

Youtuber Mr beast

Mocht je nog nooit van deze creator gehoord hebben; Hij staat erom bekend om ontzettend veel geld aan zijn video’s uit te geven. We zagen hem bijvoorbeeld al miljoenen weggeven aan zijn vrienden, collega’s en aan kijkers. Ook is hij bekend geworden van zijn project ‘Team Trees’, waarbij hij hielp om 20.000.000 bomen te planten.

mrbeast squid game

Tiktok filmpje

Het idee begon allemaal in een Tiktok filmpje waarin Jimmy Donaldson (MrBeast) om 10.000.000 likes vraagt om het bekende spel na te maken. Die likes waren in no time verzameld en dus is het zo ver. Jimmy is moest starten met het na maken van het bekende Squid Game decor.

Squid game na maken

Jimmy zou MrBeast niet zijn als hij niet 100 procent zou geven om ieder detail te laten kloppen. Zo deelt hij regelmatig video’s en foto’s om de kijkers op de hoogte te houden van de vorderingen. Om je een beeld te geven hoe realistisch ze het aanpakken om Squid game na te maken, kun je onderstaande video bekijken.

@mrbeast

Reply to @m1.6zzz since you all have been asking… #beastgame

♬ Pink Soldiers – 23

De prijzenpot

Net zoals bij de echte Squid Game is er een flinke prijzenpot te winnen. Jimmy heeft namelijk zo’n $1.500.000 dollar beschikbaar voor de winnaar van het spel. Jimmy kennende zal er tijdens het spel ook genoeg te winnen zijn voor de deelnemers. De 456 deelnemers zullen namelijk gewoon over meerdere dagen de spellen moeten spelen. Zonder dodelijke afloop natuurlijk… 😉

Meer van dit