HomeEntertainmentGamingTony Hawk's Pro Skater remastered versie!

Tony Hawk’s Pro Skater remastered versie!

Nostalgie is een vorm van heimwee. Het drukt een algemeen verlangen naar vroeger uit, naar ‘de goede oude tijd’. Nou die nostalgie die kan je krijgen hoor! Er komt een Tony Hawk’s Pro Skater remastered versie. Wie kent het iconische spel niet? Als kleine smurf hing je aan de knoppen van de spelcomputer om zo lang mogelijk over een rails te grinden.

Je kon een eigen skatepark bouwen en verschillende missies spelen met de meest legendarische skateboarders. Hoewel de spellen ontzettend populair waren, verdwenen ze toch langzamerhand uit beeld. Andere iconische spellen kwamen en meer en meer mensen lieten Tony Hawk links liggen. De skateboarders uit de game werden minder relevant en na verloop van tijd dacht niemand er meer aan.

Wat nu?

Tony Hawk is dus deze week 52 geworden. Als ‘verjaardagscadeautje’ werd de Tony Hawk’s Pro Skater remastered versie aangekondigd. Dit betekent dat de klassieker in een hedendaags jasje gestoken gaat worden. Activision (de ontwikkelaar) neemt ons volledig mee terug naar het jaar 1999/2000. Beide uitgaves in die tijd zullen gebundeld zijn in de remastered versie. Je kunt in de vernieuwde versies van de klassieke levels rond skaten.

Tony Hawk's Pro Skater remastered

Tony Hawk zelf zegt dat hij het geweldig vind dat de klassieke games weer terugkomen. Hij stelt dat de games bijgedragen hebben aan de ontwikkelingen in de skate scene. Ook is hij van mening dat de moderne trucs nog altijd voort komen uit de nasleep van dit spel. Het spel inspireerde veel skaters die vandaag de dag pro zijn en hij hoopt dus dat de Tony Hawk’s Pro Skater remastered versie er voor gaat zorgen dat er weer een nieuwe generatie aankomt.

Het spel verschijnt voor de PS4, Xbox One en de PC op 4 september 2020. Kan je niet wachten om dat nostalgische gevoel te krijgen? Tover het oude spel dan eens uit de kast of kijk eens naar de nieuwste trailer die is uitgebracht!

Meer van dit