HomeGadgetsMust have: WiZ introduceert twee iconische lampen

Must have: WiZ introduceert twee iconische lampen

WiZ is slimme verlichting dat in ieder huis kan worden toegepast. Het bedrijf introduceerde onlangs de Pole vloerlamp en de Bar Linear Light, twee iconische lampen die op verschillende manieren tot hun recht kunnen komen. Deze lampen zijn geschikt voor elk interieur, dus namen we ze even onder de loep.

WiZ slimme verlichting

WiZ is een merk dat hoog kwalitatieve verlichting op de markt brengt tegen een lage prijs. Het bedrijf is van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van het comfort van slimme verlichting. De lampen van WiZ zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn te bedienen met de gratis WiZ-app op je smartphone of tablet. Als je de lamp eenmaal hebt geïnstalleerd dan kun je kiezen uit verschillende tinten en warmtes.

Je kunt kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren en 64.000 tinten wit. Het is ook mogelijk om je eigen lichtscenes in te stellen voor de ultieme ervaring als je thuis bent. Het is ook mogelijk om de lampen met je stem te bedienen, en ze zijn door middel van de app een timer instellen zodat je in een sfeervol verlicht huis thuiskomt na een dag hard werken. Het bedrijf bracht onlangs twee nieuwe lampen op de markt.

WiZ bar light

Wall Wash lampen van WiZ

Het bedrijf heeft twee nieuwe zogeheten ‘wall wash’ lampen uitgebracht. Deze lampen geven de muur een sfeervolle kleur, uiteraard naar wens ingesteld. De Pole vloerlamp is een lamp dat zowel rechtop als liggend kan worden gebruikt. Als je de voet van de lamp verwijdert dan kun je de lamp op, bijvoorbeeld een boekenplank of tv kast, neerleggen. Met de ingestelde kleur creëer je de juiste sfeer in huis. Dan kun je daar meteen een Spotify lamp bij neerzetten voor de ultieme sfeer.

De Bar Linear Light heeft geen voet, en kan alleen liggend worden gebruikt. Deze lamp is handig voor het aanbrengen van kleurrijke accentverlichting in vitrines en kasten. Het zijn betaalbare lampen die een prima levensduur hebben. De WiZ Linear Light kost €49,99 kosten en de WiZ Pole Vloerlamp kost €129,99. Voor deze prijzen kun je elke ruimte in je huis naar wens verlichten. Je kunt de laatste prijs checken bij Bol.com.

WiZ pole vloerlamp

Meer van dit