HomeGadgetsNu te koop op Bol.com: achterlicht in de vorm van een balzak

Nu te koop op Bol.com: achterlicht in de vorm van een balzak

Het wordt weer kouder en donkerder buiten, dus dan wil je wel goed worden gezien als met je fiets naar je werk gaat. Goede fietsverlichting is uiteraard essentieel in het donker, dus waarom zou je dit niet op een creatieve manier toepassen? Met deze lichtgevende slingerende balzak weet je in ieder geval dat je nooit over het hoofd wordt gezien.

Ideaal cadeau

Soms is het gewoon klote om uit je warme bed te stappen en op de fiets door het donker in het gure koude weer naar je werk te fietsen. Als je pech hebt dan rijdt een slaapkop je ook nog van je sokken, dus is het belangrijk dat je goed wordt gezien. Een simpele achterlicht op bijvoorbeeld je elektrische fiets is ook maar saai, dus waarom zou je geen lichtgevende balzak kopen?

Deze slingerende en lichtgevende balzak is een echte blikvanger in het donker, dus je overlevingskansen in het verkeer worden aanzienlijk groter. kortom; deze balzak kan jouw leven redden. Dit creatieve achterlicht is gemaakt van siliconen en is waterdicht, dus de balzak werkt ook bij kloteweer. Daarnaast is het gewoon een ideaal cadeau om te geven op een verjaardag, of met kerst.

balzak licht

Achterlicht in de vorm van een balzak

Deze hangende testikels kan makkelijk op je fiets worden gemonteerd. Je hoeft hem alleen maar uit te rekken en er een knoopje om je zadel te doen. Hoeft je zadel er dus niet af te halen.Daarna hangt er een roodgloeiende balzak onder je kont tijdens het fietsen. Dit is de grappigste vorm van fietsverlichting dat er te koop is. Als er mensen achter je fietsen dan zullen ze de slappe lach krijgen, want dit zie je niet elke dag. Hij past overigens ook op je e-bike.

De lamp heeft drie verschillende standen; constant, langzaam knipperen, en snel knipperen. Er gaan twee CR2032 batterijen in, maar deze zijn inbegrepen als je de lamp koopt. We weten niet welke maat balzak je bent gewend, maar deze is 13,5 x 6 x 3 centimeter. Als je ge√Įnteresseerd bent dan kun je hem voor een klein prijsje aanschaffen bij webshop Bol.com.

balzak regen

Meer van dit