HomeTechMet Philips Hue slimme kerstverlichting breng je de gezellige kerstsfeer in huis

Met Philips Hue slimme kerstverlichting breng je de gezellige kerstsfeer in huis

De donkere dagen brengt gezelligheid met zich mee. De juiste verlichting brengt de warme sfeer in huis waar we in de winter allemaal zo naar verlangen. De kerstdagen staan ook weer voor de deur. Philips Hue heeft daarom slimme kerstverlichting aan het rijke assortiment aan lampen toegevoegd. Wij namen deze slimme lampen even onder de loep.

Slimme kerstverlichting Festiva

De slimme kerstboomverlichting van Philips Hue heet Festiva, en is een andere lichtsnoer dan dat we gewend zijn. Dit snoer heeft 250 led-lampjes en is 20 meter lang. Je kunt de lampjes bedienen met een app. Zo kun je het kleurverloop van het snoer helemaal zelf instellen, zodat de kleuren bijvoorbeeld langzaam overlopen van rood naar groen. Je hebt de keus uit vijf verschillende kleuren die over de lampjes kunnen worden verdeeld.

Als je andere slimme verlichting van Philips Hue in huis hebt dan kun je deze lampen connecten met Spotify, zodat de ultieme magie van kerst audiovisueel in de ruimte van je huis is te ervaren. De verlichting reageert namelijk op de kerstmuziek. Ook dit kun je simpelweg regelen via de app op je smartphone. Met de slimme verlichting in huis, en in je kerstboom haal je het ultieme kerstgevoel in huis.

Philips Hue kerstverlichting

Als je een echte blikvanger van de kerstboom wil maken dan kun je kiezen voor de elegante Iris tafellamp uit de collectie. Je kunt deze op de grond zetten en als een spotlight op de versierde boom richten. Je weet dan zeker dat de boom het beste tot zijn recht komt. Je kunt de lamp uiteraard ook gebruiken om andere kerstversieringen te verlichten. De mogelijkheden met de verlichting van Philips Hue zijn eindeloos.

Het is ook handig om slimme stekkers te gebruiken voor de lampen. Dan hoef je niet onder de kerstboom te kruipen om de lampjes aan- en uit te zetten. Je kunt slimme verlichting overigens ook als origineel cadeau geven tijdens de kerstdagen. Met een Philips Hue starterkit laat je vrienden en familie kennis maken met het gemak en comfort van slimme verlichting. Want tijdens de donkere dagen kan iedereen wel een lampje gebruiken.

Philips Hue kerstverlichting

Meer van dit