HomeEntertainmentZien: Zo mooi kun je wonen op een woonboot!

Zien: Zo mooi kun je wonen op een woonboot!

Sommige mensen zijn hun hele leven op zoek naar dat ene perfecte plekje aan het water. Ze zijn op of rond het water opgegroeid en vinden niets zo lekker als op een zomeravond heerlijk aan het water te zitten. Maar waar mensen vooral zoeken naar woongelegenheid aan het water, zijn er ook mensen die hun droomplekje vinden óp het water! Zo zien we in de onderstaande video hoe mooi je wel niet kunt wonen op een woonboot!

De zogenaamde woonark is van alle gemakken van een echte woning voorzien. Hoewel hij in een heel druk Amsterdams stuk ligt, is het binnen naar eigen zeggen een oase van rust. Dankzij de prachtige open wanden, woon je letterlijk op het water. Een duik of een hengeltje uitgooien vanaf je keukentafel is een prima optie.

De woonboot beschikt zelfs over een complete jungle met prachtige sauna. De slaapkamer ligt precies aan het wateroppervlak en de indeling van de hele boot maakt het zo dat er heel veel lichtinval is. Als je dan denkt dat je alles gehad hebt, kan je ook nog even lekker gaan liggen in de panorama slaapkamer op de hoogste verdieping. En de tuin? Die is ook aanwezig in de vorm van een dakterras. Zelfs in combinatie met een heerlijk buitenbad. Dus op de vraag of je mooi kunt wonen op een woonboot, kan je volmondig ja antwoorden na het zien van deze video.

Meer van dit