HomeTechAction komt met strak en modern alternatief voor jouw ouderwetse radiatoren

Action komt met strak en modern alternatief voor jouw ouderwetse radiatoren

Heb jij ook radiatoren in je huis hangen? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben de warmte in huis te danken aan het feit dat ze er hangen. Toch zijn er ook veel mensen die ze liever kwijt dan rijk zijn. Action heeft nu een geweldig alternatief voor de ouderwetse radiator.

Radiatoren in huis

Tegenwoordig worden huizen niet snel meer met radiatoren gemaakt, maar vroeger was dit dé manier om je huis warm te krijgen. Er zijn dus behoorlijk wat huizen die deze radiatoren nog hebben hangen. Voor sommige mensen zijn ze een doorn in het oog. Als je er echt vanaf wilt kost het vaak een hoop geld want de warmte moet toch ergens vandaan komen.
Oude radiatoren

Een oplossing om van je radiatoren af te komen is bijvoorbeeld vloerverwarming. Eer dat je dat er helemaal in hebt liggen, ben je wel een aantal duizenden euro’s verder. Dat zijn ook meestal geen dingen die je gaat doen in een huis waar je al woont, want de hele vloer moet eruit. Een andere oplossing die vaak gebruikt wordt is om de radiators te bekleden of om te bouwen. Zo krijgt het een ander aanzicht, maar zit het wel nog steeds in de weg.

Moderniseren

Als je een huis écht wilt moderniseren, moeten die radiatoren er toch vanaf. Om het enigszins makkelijk en goedkoop te houden, biedt Action nu de ultieme oplossing. Ze hebben namelijk een zwart verwarmingspaneel van het merk Sinji in de webshop. Dit paneel kun je op de grond zetten, maar óók monteren op de muur.

Een modern huis met dit smart verwarmingspaneel van Sinji

Dit smart verwarmingspaneel van Sinji kan iedere ruimte tot 25 vierkante meter verwarmen. Dat wil zeggen dat de meeste kamers maar één paneel nodig zouden hebben. Het apparaat is gemaakt van gehard glas en maakt gebruik van een aluminium verwarmingselement voor het beste rendement.

Dankzij het strakke design, misstaat dit paneel niet in de meest moderne huizen. Je kunt meerdere panelen met elkaar verbinden en op afstand instellen met de app. Om deze reden is het nooit koud als je thuiskomt, en staan de panelen nooit te loeien als je weg bent.
Action smart verwarmingspaneel als alternatief voor oude radiatoren

Besparen

Buiten dat je jouw huis behoorlijk moderniseert met deze panelen, is het ook nog eens een investering in de portemonnee. De smart verwarming is al te krijgen voor een ‘action-prijsje’, maar is ook energiezuinig.

Met name de mensen die óók zonnepanelen hebben, kunnen met deze verwarming heel goedkoop hun huis verwarmen. Je bespaart op de hoge stookkosten van de traditionele radiatoren en deze zijn ook nog eens met een druk op de knop te hanteren.
Action smart verwarmingspaneel als alternatief voor oude radiatoren aan de muur

Het smart verwarmingspaneel van Sinji is niet in de winkel te krijgen maar alleen in de webshop. Je moet er wel snel bij zijn want op is altijd op bij de Action. Je kunt het artikel kopen via deze link of door op de knop hieronder te drukken.

 

Meer van dit