HomeEntertainmentJe kunt nu een complete woning kopen voor maar €2600,- op AliBaba

Je kunt nu een complete woning kopen voor maar €2600,- op AliBaba

Een complete woning kopen voor €2600,- is iets wat in Nederland ondenkbaar is. Zeker in de huidige huizenmarkt zullen er veel mensen watertanden van dit idee. Met name starters en mensen die alleen zijn, maken tegenwoordig eigenlijk geen schijn van kans meer op een complete woning naar hun zin. Wij vonden op AliBaba de oplossing!

Woning van containers

De woning is gemaakt van containers. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te wonen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. De woning is meteen helemaal klaar voor gebruik en het is de bedoeling dat de woning minimaal 20 jaar mee moet gaan.

Voor wie denkt dat zo’n huis maar koud en klam is, dat is niet waar! Het huis is namelijk super goed geïsoleerd en waterdicht. Zowel de buitenkant als de binnenkant ziet er goed verzorgd uit en als we kijken naar de prijs dan hoef je al helemaal niet te twijfelen! Met een likje verf en een beetje interieurstyling, kun je dus een prachtige complete woning kopen! De verkopende partij omschrijft het huis als volgt:

“DFX-containerhuis biedt een ander niveau om te voldoen aan een verscheidenheid aan gebruik in verschillende sectoren. Ons modulaire systeem voor containerhuizen is ook goed voor gemeenschappelijke voorzieningen, rampenbestrijdingswoningen, commerciële ruimten en permanente huisvestingsoplossingen. Deze kunnen op verschillende manieren een structuur of woonwijk vormen en kunnen tijdelijk of langdurig worden gebruikt in alle omgevingscondities. Het is erg handig, kan de arbeidskosten en de bouwtijd enorm besparen”

De foto’s

complete woning kopen

woning kopen alibaba

complete woning

container woning alibaba

Bron: SGXL

Meer van dit