HomeGadgetsDeze dorstlessende minibar-brandblusser heb je voor het weekend in huis

Deze dorstlessende minibar-brandblusser heb je voor het weekend in huis

Sommige gadgets zijn zo geniaal dat je er gewoon eentje van in huis moet hebben. Deze brandblusser blust geen brandjes in huis, maar wel het vurige verlangen naar een lekkere borrel. Vooral als je huisgenoten hebt die niet met hun tengels van jouw fles drank af kunnen blijven is deze minibar-brandblusser een ideale verstopplek. We namen deze coole gadget even onder de loep.

De ideale verstopplek voor een fles

Het is uiteraard de ideale verstopplek voor een fles rum, dure whiskey, of een andere (alcoholische) versnapering, maar het is ook een ludieke manier om een fles op tafel te presenteren. Je kunt hem neerzetten of ophangen, en niemand zal vermoeden dat jij een prima verstopplek hebt voor je fles. Deze brandblusser is af te sluiten met een sleutel, dus jij zal de enige persoon zijn die bij de inhoud kan komen.

Deze inhoud bestaat uit een fles van maximaal 500 ml van je favoriete drank. Als je deze met een collega of goede vriend wil nuttigen dan is er ruimte voor twee shotglaasjes in de binnenkant van het deurtje, maar er passen ook shotflesjes in. Dit is ook een ideaal product om in een garage of mancave te hangen. Zo wordt het blussen van de vrijmibo een stuk makkelijker. Daarnaast is het een unieke blikvanger voor in de kroeg of tijdens carnaval.

minibar-brandblusser

Minibar-brandblusser als uniek cadeau

Deze minibar-brandblusser is zonder twijfel een uniek cadeau om weg te geven tijdens een verjaardag, of gewoon zomaar. Deze brandblusser is niet van echt te onderscheiden, en is leuk voor op feestjes en partijen. De afmetingen zijn 11x11x35 cm (lengte, breedte, hoogte) en weegt 1156 gram. Je kunt hem dus makkelijk meenemen naar elke feestelijke locatie. Tip: ga verkleed als brandweerman.

Dit product is te koop bij webshop Bol.com, dus als je hem vandaag bestelt, dan heb je hem zeker voor het weekend in huis. Dit unieke cadeau is een echte blikvanger op elk feestje, dus het zal zeker in de smaak vallen. Als je niet tevreden bent dan kun je deze brandblusser zonder moeite en gratis retourneren, dus het is zeker de moeite waard om te proberen of jij de dorst op elk feestje weet te blussen met deze geniale brandblusser.

minibar-brandblusser kopen

Meer van dit