HomeTechDeze goedkope elektrische auto van Alibaba is het voertuig van de toekomst

Deze goedkope elektrische auto van Alibaba is het voertuig van de toekomst

Ben jij milieubewust en wil je overgaan op elektrisch rijden? Dan is het tijd om even de website van Alibaba te bekijken. De Chinese retailer heeft namelijk een hele speciale elektrische auto in de verkoop voor een hele lage prijs. Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee. Win-win!

Elektrische waggie van Alibaba

Er zijn veel meer opties dan alleen Tesla, mocht je elektrisch willen gaan rijden. Elon Musk was natuurlijk een pionier, maar zijn auto’s zijn toch aan de hoge prijzige kant. Alibaba heeft nu een mooi alternatief. Denk aan de K5M-2500.

De K5M-2500 is een klein schattig auto’tje met acht ramen. Het lijkt een beetje op een duikboot met wielen. Je zult in ieder geval opvallen. In Nederland hebben we deze in ieder geval zelf nog nooit zien rijden.

alibaba elektrische auto

Specs van de K5M-2500

Uiteraard komt de K5M-2500 niet in de buurt van de Tesla, laat dat duidelijk zijn. Je moet het doen met een topsnelheid van 25 km/u. Meer een soort Biro/invalidekarretje dus. Deze elektrische auto heeft een vermogen van 800 Watt. Nog best knap dat hij de 25 km/u haalt dus.

Dan kijken we naar de accu. Dit is een 72V 38Ah Li-Ion accu met een capaciteit van 2,7 kWh. De K5M heeft een actieradius van rond de 60 km. Niet heel veel, maar op zich prima voor een auto die je alleen in de stad zou gebruiken of voor kleine stukjes.

Dan het mooiste gedeelte: de prijs. Voor maar 1783(!!) euro is deze elektrische auto helemaal van jou. Tel uit je winst. Zelfs een degelijke scooter is nog duurder. Let wel op: zonder keuring mag dit bakbeest niet de weg op. Je kunt de auto hier shoppen!

elektrische auto alibaba

Meer van dit