HomeGadgetsJe kunt nu bij de HEMA een Stroopwafel geurkaars kopen!

Je kunt nu bij de HEMA een Stroopwafel geurkaars kopen!

Regelmatig schrijven wij over dingen die dan bij jullie op het “Wist niet dat dit er was maar nu wil ik het kopen” lijstje komt. Vandaag hebben we voor jullie deze heerlijke stroopwafel geurkaars van de HEMA gevonden!

Versgebakken stroopwafel

Op Instagram kondigt HEMA aan dat ze een stroopwafel geurkaars op de markt zullen gaan brengen. Zij doen dat in een limited edition vorm dus dat wil zeggen dat de voorraad maar beperkt is. Je kunt de geurkaars bemachtigen door 100 HEMA spaarpunten in te leveren. Zomaar effe kopen zit er dus niet in helaas maar als jij een echte HEMA fan bent dan heb je die 100 punten natuurlijk allang op je pas staan.

De reacties onder de aankondiging zijn overweldigend. Te lezen zijn reacties zoals “Dit is de beste geur die je ooit in een geurkaars kunt stoppen” “Ik hoop dat jullie m straks gewoon in de verkoop knallen, hopelijk in een iets groter formaat! Hij ruikt echt zo goed! 😍”. Dat wil zeggen dat het idee niet alleen leuk is, maar de uitvoering ook nog eens goed!

De geurkaars

De geurkaars heeft een brand tijd van zon 29 uur en ruikt echt sterk naar versgebakken stroopwafels. Wil je dus dat jouw hele huis naar zoete lekkernij ruikt dan is het zeker verstandig om langs de HEMA te wippen. Check het onderstaande filmpje zelf waarin HEMA de stroopwafel geurkaars aankondigt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Meer van dit