HomeTech7 LEGO sets onder de 25 euro die geschikt zijn als cadeautje

7 LEGO sets onder de 25 euro die geschikt zijn als cadeautje

Nu de feestdagen in aantocht zijn, gaan we weer massaal op zoek naar leuke en voordelige kerstcadeautjes. LEGO doet het altijd goed als cadeautje en daarom hebben we onlangs 5 LEGO sets die de kerstsfeer verhogen uitgelicht. Als je dus nog iets leuks van LEGO zoekt om te geven of te vragen, dan zit je hier goed.

LEGO sets onder de 25 euro

December is al duur genoeg, dus hebben we besloten om een aantal LEGO sets onder de 25 euro onder de aandacht te brengen. We hebben bewust gezocht naar betaalbare sets die niet meer dan 25 euro kosten. Dat maakt deze LEGO sets leuk en betaalbaar als cadeau weg te geven, of juist te vragen.

De onderstaande LEGO sets onder de 25 euro zijn cadeautjes voor zowel jong als oud. LEGO is namelijk speelgoed dat het goed doet bij alle generaties. Veel mensen zijn in deze tijd op zoek naar inspiratie om cadeau te geven of te vragen. Wij proberen je een beetje te helpen met die inspiratie. Zo maakte we ook al een lijstje van 7 gadgets voor op reis die je als cadeautje kunt vragen.

LEGO Star Wars Snub Fighter

Ontdek het universum en ga epische gevechten aan met deze bouwset, die is gebaseerd op Star Wars: The Mandalorian seizoen 3. De Starfighter heeft een cockpit die open kan en er zit een minifiguur Snub Fighter Pilot bij, compleet met een blasterpistool en een zwaard. De LEGO Star Wars Snub Fighter kost slechts € 24,99.

lego sets onder de 25 euro Star Wars

LEGO Minecraft: De Skeletkerker

Minecraft is mateloos populair onder gamers en daar speelt LEGO mooi op in. Deze bouwset staat vol met griezelige actie. Je neemt het als grotonderzoeker op tegen vijandige skeletten die jou een kopje kleiner willen maken. De vele details zijn verbluffend. LEGO Minecraft: De Skeletkerker past prima in dit rijtje met LEGO sets onder de 25 euro, want alleen de prijs van € 22,99 is al een cadeautje.

LEGO Minecraft De skeletkerker Speelgoed Halloween Set met Grot, Mobs en Figuren - 21189

LEGO Creator 3in1 Exotische Papegaai – kikker – Vis

Als je een zwak voor LEGO én exotische dieren hebt dan is deze bouwset het ideale cadeau. Je kunt namelijk niet alleen een exotische papegaai van de steentjes bouwen, maar ook een kikker en een vis. Leuk voor de afwisseling. Deze kleurrijke LEGO Creator 3in1 Exotische Papegaai – Kikker – Vis kost maar € 18,74.

lego sets onder de 25 euro papegaai

LEGO Fast & Furious Dodge Charger

Kruip in de rol van Vin Diesel als Dominic Toretto en trap het gas in met deze gave Dodge Charger uit de jaren ‘70 bouwset. Details, zoals de zilverkleurige velgen en een minifiguur van Toretto, mogen uiteraard niet ontbreken. Met deze set kun je al je favoriete scènes uit de Fast & Furious-filmreeks naspelen. De LEGO Fast & Furious Dodge Charger kost slechts € 19,95.

lego sets onder de 25 euro dodge

LEGO Harry Potter rijtuig

Onderweg naar het Verboden Bos in een rijtuig met een mystiek gevleugeld paard. Dat is mogelijk met deze magische LEGO set onder de 25 euro met Harry Potter als thema. Zelfs dreuzels zullen het een geweldig kerstcadeau vinden. De minifiguren van Harry Potter en Loena Leeflang zitten er natuurlijk bij, evenals een stuk vlees en een appel dat aan de Thestralissen kan worden gevoerd. Voor maar € 15,74 is dit LEGO Harry Potter rijtuig een absolute must-have.

lego sets onder de 25 euro harry potter

LEGO City: De Brandweerkazerne

Als je altijd al de held uit hebt willen hangen dan kun je met deze set je kans grijpen. Deze bouwset heeft alles wat een brandweerman zich kan wensen, zoals een kazerne met een slaapvertrek, een brandweerauto en vlammen. Er zit zelfs een popcornkraam bij die onverhoopt in de brand vliegt. Gelukkig kan jij hem redden met deze LEGO City: De Brandweerkazerne, en dat allemaal voor € 21,99.

lego sets onder de 25 euro brandweerkazerne

LEGO Spider-Man

Fans van Spider-Man kunnen hun hart ophalen met deze spectaculaire set van ‘Spidey’. Deze held uit het Marvel Universum is tijdloos en een uniek cadeautje voor jong en oud. Onze superheld is in verschillende standen te stellen zodat elke scène uit de Spider-Man films kan worden nagespeeld. Deze LEGO Spider-Man past met recht in ons lijstje met LEGO sets onder de 25 euro, want hij kost maar € 22,99.

LEGO Marvel Spider-Man - 76226

Meer van dit