HomeTechDit Wilde Bloemen Boeket van LEGO is het ideale cadeau voor Vaderdag...

Dit Wilde Bloemen Boeket van LEGO is het ideale cadeau voor Vaderdag 2023

Zondag 14 mei is het weer Vaderdag. Op deze dag zetten we onze vaders extra in het zonnetje om haar te bedanken voor alle liefde en zorgen. Veel mensen geven een lekker luchtje, of een bloemetje, maar het kan veel origineler. Waarom zou je een saai en cliché bloemetje van de bloemenwinkel geven als je ook het Wilde Bloemen Boeket van LEGO cadeau kunt doen? Dit presentje is uniek en creatief, net zoals je vader.

Vaderdag 2023

Je kunt 100 verschillende dingen bedenken om te geven aan je vader op Vaderdag, maar een boeket bloemen van LEGO zal ze niet snel verwachten. Als je vader een creatieve inborst heeft en een liefhebber is van puzzels of diamond painting, dan is dit cadeau op haar liefdevolle lijf geschreven. Het is een tijdloos cadeau dat niet verwelkt, dus ze zal nog jaren aan vader 2023 kunnen blijven denken als ze het Wilde Bloemen Boeket van LEGO op de kast ziet staan.

De bloemen van LEGO zijn geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines. Het is dus een mooi samengesteld bosje bloemen waarmee ze zich uren kan vermaken. Als ze er een mooie vaas voor heeft dan zal dit Wilde Bloemen Boeket een echte blikvanger in de woonkamer zijn. Ze ruiken helaas niet naar echte bloemen, maar dan geef je haar er gewoon een heerlijke huisparfum bij cadeau.

moederdag 2023 lego

Wilde Bloemen Boeket van LEGO

Deze LEGO-set maakt deel uit van de Botanical Collection, en bevat zelfs onderdelen die gemaakt zijn van plantaardige kunststof, dat gemaakt is van suikerriet. Als jouw creatieve Vader lekker aan het knutselen is geweest dan is het uiteindelijke resultaat 47 centimeter hoog. De set bestaat uit 939 onderdelen, en bevat zoals hierboven beschreven 8 verschillende soorten bloemen.

De set bevat 16 stengels, dus er is veel variatie mogelijk. Deze set is bij voorbaat geschikt voor volwassenen die van bloemschikken houden. Het is het ideale cadeau om te geven tijdens Vaderdag, maar is uiteraard ook uitermate geschikt voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden waarbij een origineel cadeau leuk is om te geven. Het LEGO Wilde Bloemen Boeket is verkrijgbaar bij Bol.com, dus je kunt hem morgen al in huis hebben.

moederdag lego bloemen

Meer van dit