HomeGadgets7 gadgets voor op reis die je als cadeau kunt vragen

7 gadgets voor op reis die je als cadeau kunt vragen

Mensen zijn ware ontdekkingsreizigers. We gaan graag en veel op reis en willen dan goed voorbereid zijn op eventuele ongemakken. Gelukkig zijn er geniale geesten die gadgets voor op reis ontwikkelen die een avontuurlijke trip een stuk comfortabeler maken. De 7 gadgets voor op reis die we vandaag uitlichten kun je zelf gebruiken, maar je kunt ze ook goed als cadeau geven of krijgen tijdens de feestdagen.

Zelfroerende mok

Als je na een lange reis een kop koffie krijgt aangeboden, dan zit je niet te wachten op het roeren met een lepeltje. Met deze zelfroerende mok heb je dat probleem niet. Met een druk op de knop roer jij zonder moeite de suiker in je koffie, of de bacardi door je cola. Scheelt je natuurlijk ook weer afwassen.

zelfroerende mok

Goedkoop oplaadbaar scheerapparaat

Als je op reis gaat, dan wil je jezelf wel een beetje kunnen verzorgen. Een scheerbeurt tussen je overstap is geen overbodige luxe, dus dit goedkope en oplaadbare scheerapparaat is een gadget waar je van gaat houden. In de opbergbox zit zelfs een spiegeltje verwerkt. Ideaal dus.

Oplaadbaar scheerapparaat 2 scheerhoofden met dubbele breedte en trimmer 2 in 1 Draadloos neus en oorhaar trimmer. Reizen Vakantie. Cadeau voor vader man vriend. Vaderdag. Kerstcadeau

Een powerbank is onmisbaar tussen gadgets voor op reis

Niets is vervelender dan een lege smartphone als je onderweg bent. Je bent niet meer bereikbaar en je kunt je favoriete serie niet kijken om de tijd te doden. Met deze powerbank heb je 10.000 mAh tot je beschikking waarmee je drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Stop deze powerbank tussen je gadgets voor op reis en je bent altijd bereikbaar.

gadgets voor op reis powerbank

Universele reisstekker

De stopcontacten kunnen per land verschillen. Als jij je smartphone op wilt laden dan moet de stekker uiteraard wel passen. Met deze universele reisstekker maakt het niet uit in welk land je bent, want deze stekker past in stopcontacten van meer dan 150 landen. Dit item hoort tussen je gadgets voor op reis. Je hebt namelijk altijd de mogelijkheid om je laptop, smartphone of andere elektrische apparaten aan te sluiten op elk stroomnet ter wereld.

gadgets voor op reis universele reisstekker

Digitale kofferweger

Als je vervelende momenten op het station of op het vliegtuig wil voorkomen, dan is deze digitale kofferweger een uitkomst. Dankzij deze gadget voorkom je dat je een te zware koffer aan moet bieden, met alle gevolgen van dien. Je omzeilt overigens ook de wachtrij van de weegschaal op het vliegveld. Deze mag niet ontbreken in ons lijstje met gadgets voor op reis.

gadgets voor op reis weegschaal

Luxe slaapmasker

Als je een lange vlucht hebt, dan wil je in het vliegtuig het liefste een welverdiend tukkie doen. Een luxe slaapmasker is dan geen overbodige luxe. Dit masker is gemaakt van traagschuim en is 100% verduisterend. Dit masker draagt bij aan een comfortabele reis, dus het is zeker de moeite waard om een exemplaar in je koffer te stoppen.

gadgets voor op reis slaapmasker

Kledingstomer voor op reis

Een kledingstomer is geen overbodige luxe, vooral niet als dit kleine model makkelijk is mee te nemen. Als je kreukels in je favoriete trui hebt dan is dat zo gefixt met een stomer voor op reis. We weten allemaal dat kleding kreukelt in de koffer. Dankzij deze handige kledingstomer hoef je nooit meer met kreukels de deur uit.

Iqonic Kledingstomer - Handstomer - Stoomapparaat Kleding - Twee Reservoirs - Thuis en Op Reis - Grijs

Meer van dit