HomeGeen categorieDankzij de heetwaterdispenser van de action heb je in 5 seconde kokend...

Dankzij de heetwaterdispenser van de action heb je in 5 seconde kokend water

We schreven al eerder een stuk over de kokend water dispenser van de action en toen was hij in no-time uitverkocht. Veel mensen pieste toen naast de boot, maar gelukkig heeft de Action hem nu weer op voorraad. Voor een paar tientjes kun jij hem al scoren, maar wees snel want op = echt op.

Heetwaterdispenser van de action

Zin in een snelle thee of oploskoffie? Met deze heetwaterdispenser van de action is het zo gepiept. In slechts 5 tot 10 seconden kook je tot 2,5 liter water met één druk op de knop. Snel een kopje van 200 ml vullen? Even drukken en klaar. Wil je meer kokend water? Houd de knop dan gewoon wat langer ingedrukt.

Het plateau onder de uitloop kun je verstellen, Hierdoor maakt het niet zo uit of je nu een hoog of een laag kopje hebt. Is je water op? Dan gaat de aan-/uit-knop blauw en groen knipperen. Het enige nadeel van het apparaat is dat je het niet heel makkelijk onder de kraan kunt vullen.

Energiebesparend

Je bespaart met deze dispenser tot 50% energie in vergelijking met traditionele waterkokers. Je kookt namelijk alleen wat je nodig hebt. Daarnaast gebruikt het apparaatje maar weinig energie. Je kunt het apparaatje via deze link scoren. Je moet er wel écht snel mee zijn want op is op. De vorige keer waren ze in no-time weg.

Heet water schenken voor een kop thee

Meer van dit