HomeEntertainmentHet vijfde seizoen van de Verhulstjes is zojuist bevestigd!

Het vijfde seizoen van de Verhulstjes is zojuist bevestigd!

De Verhulstjes is een reality-tv-programma dat de belevenissen en avonturen volgt van de Belgische familie Verhulst, die vooral bekend is vanwege hun tv-show Samson en Gert en hun populaire pretpark Plopsaland. Daarnaast doet Gert Verhulst nog veel meer in het Belgische medialandschap.

De Verhulstjes

In het programma kun je de familieleden volgen in hun dagelijkse leven, waarbij je een kijkje krijgt in hun persoonlijke relaties, hun werk en hun vrijetijdsactiviteiten. Je ziet bijvoorbeeld hoe vader Gert Verhulst omgaat met de dagelijkse stress van het runnen van zijn business en hoe zijn vrouw Ellen erin slaagt om het hele gezinsleven van hoge kwaliteit te voorzien. Verder krijg je ook een inkijkje in het leven van de kinderen Viktor en Marie Verhulst.

Het programma staat bekend om zijn humoristische en soms ook chaotische karakter, waarbij de familieleden regelmatig de draak steken met elkaar en met zichzelf. Kortom, als je houdt van reality-tv met veel humor en een kijkje achter de schermen van een bekende familie, dan is “De Verhulstjes” zeker de moeite waard om te bekijken. Al deze punten zorgen er namelijk voor dat het programma een groot succes is.

Nieuw seizoen

We hebben net de bevestiging gekregen dat het vijfde seizoen van De Verhulstjes ook onderweg is. Zo kunnen we nog een seizoen genieten van wat de knotsgekke familie Verhulst allemaal uitspookt in hun dagelijkse leven.

Ze mogen nog niet verklappen wat er allemaal in het nieuwe seizoen gaat gebeuren maar ze zeggen er wel bij dat ze iets heel leuks gaan doen. Wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten is nog even de vraag maar dat het er gaat komen is zekerheid!

Meer van dit